Entry-header image

Dissabtes de juny a Tuixent // Sábados de junio en Tuixent

(Castellano a continuación)

Els dissabtes del mes de juny vénen carregats d’activitats per fer a Tuixent, gràcies al Parc Natural del Cadí – Moixeró i dels artesans d’Ossera.

Els dissabtes dies 6, 13 i 20 de juny de 2015, el Parc Natural del Cadí – Moixeró organitza activitats de “Plantes medicinals a la vall de Mola”; són sortides florístiques per conèixer les particularitats de la flora de la vall, en especial les aromàtiques i medicinals. El curs el duu a terme l’enginyer de forests, Daniel Tarrés. L’activitat es realitza a Tuixent, al centre de flora.

Dissabte dia 27 de juny, el Daniel ens ensenyarà com elaborar ratafia, des de la recol·lecció de les herbes que el componen fins a la maceració.

Per a més informació i inscripció us podeu adreçar al telèfon 93 824 41 51, al 973 370 030 (caps de setmana en horari del Museu de les trementinaires) i per correu electrònic a pncadimoixero@gencat.cat. El preu de la inscripció és de 6 €, i l’activitat comença a les 10 del matí fins a migdia, moment en què podreu reservar taula al nostre restaurant i gaudir de la cuina de Cal Gabriel. (Recomanem reservar taula al telèfon 973 370 142 o via el nostre formulari de contacte).

I a Ossera, la nostra amiga Mercè de la formatgeria Serrat Gros, us proposa un curs de “Formatge madurat”, dissabte dia 27 de juny, de 10 a 17 h. Per a més informació i inscripcions: info@formatgeriaserratgros.com // 690.38.55.56.

No oblidis consultar amb continuïtat el nostre calendari d’activitats, on fem un recull dels esdeveniments, festes i cursos que es realitzen a la vall de la Vansa i Tuixent, així com als nostres voltants.

Gaudiu de les ofertes en activitats de la Vall!!! Una forta abraçada,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973 370 142

===

Los sábados del mes de junio vienen cargados de actividades para hacer en Tuixent, gracias al Parque Natural del Cadí – Moixeró y de los artesanos de Ossera.

Los sábados días 6, 13 y 20 de junio de 2015, el Parque Natural del Cadí – Moixeró organiza actividades de “Plantas medicinales en el valle de Mola”; son salidas florísticas para conocer las particularidades de la flora del valle, en especial las aromáticas y medicinales. El curso lo lleva a cabo el ingeniero de montes, Daniel Tarrés. La actividad se realiza en Tuixent, en el centro de flora.

Sábado día 27 de junio, Daniel nos enseñará como elaborar ratafía, desde la recolección de las hierbas que lo componen hasta su maceración.

Para más información e inscripción os podéis dirigir al teléfono 93 824 41 51, al 973 370 030 (fines de semana en horario del Museo de las trementinaires) y por correo electrónico a pncadimoixero@gencat.cat. El precio de la inscripción es de 6 €, y la actividad empieza a las 10 de la mañana hasta mediodía, momento en que podréis reservar mesa en nuestro restaurante y disfrutar de la cocina de Cal Gabriel. (Recomendamos reservar mesa en el teléfono 973 370 142 o vía nuestro formulario de contacto).

Y en Ossera, nuestra amiga Mercè de la quesería Serrat Gros, os propone un curso de “Queso madurado”, sábado día 27 de junio, de 10 a 17 h. Para más información e inscripciones: info@formatgeriaserratgros.com // 690.38.55.56.

No olvides consultar con continuidad nuestro calendario de actividades, donde hacemos una compilación de los acontecimientos, fiestas y cursos que se realizan en el valle de la Vansa y Tuixent, así como en nuestros alrededores.

Disfrutad de las ofertas en actividades del Valle!!! Una fuerte abrazo,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973 370 142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!