Entry-header image

Condicions de contractació

Condicions generals de contractació d’allotjament a Cal Gabriel.

Condicions generals

Aquestes condicions afecten les reserves realitzades de manera directa, tant a través del portal de reserves situat a calgabriel.es (i pàgines propietat de Cal Gabriel) o per venda telefònica.

Per a les reserves realitzades a través d’intermediaris, contactar amb ells per conèixer la política de cancel·lació i les condicions de reserva. Com que no és una contractació directa, des de Cal Gabriel no podem fer gestions al respecte.

Polítiques de cancel·lació

A Cal Gabriel ens esforcem cada dia per fer de la teva estada un moment inoblidable, però sabem que de vegades els plans poden canviar a última hora, de manera que et volem explicar quines són les nostres polítiques generals de contractació i de cancel·lació.

A continuació detallem les polítiques de cancel·lació pròpies de cada producte i tarifa:

1. Per confirmar una reserva, demanem un ingrés en compte amb l’import del dipòsit de garantia, o bé una targeta bancària on realitzar el càrrec o preautorització d’aquesta. O un altre mitjà, com pot ser un pagament mitjançant la plataforma de pagaments segurs Bizum.

2. Amb l’ingrés de diners, Cal Gabriel garanteix la reserva i la disponibilitat de l’habitació, en els termes descrits en el correu electrònic de prereserva enviat prèviament amb les dades bancàries i les indicacions de confirmació.

3. En cas de cancel·lacions amb més de set (7) dies d’antelació, Cal Gabriel es compromet a la devolució del dipòsit, així com a la reculada del càrrec si es va realitzar mitjançant targeta bancària. També és possible el canvi de dates sense penalització.

4. Per a cancel·lacions, o modificacions, inferiors als set (7) dies, Cal Gabriel no retornarà ni guardarà el dipòsit de reserva, quedant sense efecte futur. En cas de reducció en el nombre de nits o d’hostes, l’import a facturar al final de l’estada serà la totalitat marcada a la reserva, sense dret a reducció de cap import ni compensació futura.

5. En cas de no presentació el dia d’entrada, sense comunicació prèvia per part de client, es dóna per cancel·lada la reserva, no generant dret a devolució de l’import abonat en concepte de reserva, i posant novament l’habitació a la venda.

1. Aquesta tarifa especial, especificada en les condicions de contractació, inclou un descompte sobre la tarifa estàndard, condicionat a una estada mínima i al pagament total de l’estada en el moment de la contractació.

2. L’abonament de l’import es realitzarà mitjançant transferència bancària, càrrec en targeta de crèdit o Bizum, sent l’import total de la reserva, excepte la taxa turística, que haurà de ser abonada a la sortida de l’estada.

3. Un cop abonat l’import total de l’estada, s’entén com a reserva confirmada en ferm, i acceptades les condicions de “no cancel·lació” d’aquesta. La reducció en el nombre de nits o d’hostes no dona dret a devolució ni compensació futura.

4. No és possible ni la cancel·lació ni la modificació de dates. En el cas que hi hagués una modificació per part de client, el crèdit es perd i han d’abonar la nova tarifa.

5. Les reserves es guarden fins a les 23:59 h del dia d’entrada. Superat aquest horari, si no hi ha comunicació prèvia per part de client, sense que s’hagi presentat a l’establiment, la reserva es considera “no presentat”, sent automàticament cancel·lada i posada a la venda novament la unitat o unitats reservades pel client.

1. Consisteix en l’adquisició d’un servei d’allotjament (amb pensió o sense) per gaudir-lo a futur, per la persona que l’adquireix o per regalar. L’import inclou tots els impostos.

2. Abans de l’emissió del xec regal, es requereix el pagament per avançat. Un cop rebut el pagament, Cal Gabriel emetrà un document (xec regal) personalitzat a la persona que el rebrà, amb un codi de reserva que s’utilitzarà per identificar el xec.

3. Tots els xecs regal disposen d’una data de caducitat, que marca l’últim dia (inclòs) per poder allotjar a Cal Gabriel. Passada aquesta data, el xec queda sense validesa. No és possible sol·licitar la devolució de l’import.

4. Per gaudir del xec cal fer la reserva prèviament contactant de forma directa amb Cal Gabriel (per qualsevol de les vies de contacte possibles). L’ús està condicionat a disponibilitat. En dates concretes és possible que s’apliquin estades mínimes (agost, ponts, fires de la zona, Setmana Santa i Nadal).

5. És possible ampliar el nombre de nits reservades, fent el pagament únicament de les nits no incloses en el regal.

6. Un cop confirmada la data d’entrada de la reserva, s’aplicaran les mateixes condicions de cancel·lació que en el supòsit de “tarifa amb política de cancel·lació”, sent possible la modificació de dates amb més de set (7) dies d’antelació respecte al dia d’entrada. Si la modificació es produeix amb menys de set (7) dies, el xec s’entén gaudit.

7. En cap cas s’acceptarà l’ús de xec regal quan la reserva hagi estat efectuada a través d’una agència o tercer.

Política de privacitat de les dades

El prestador, responsable del lloc web, posa a disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d’ús del lloc web.

Complint amb la nostra política de privacitat i de vetllar per la seguretat dels nostres clients, t’informem que en cap cas fem servir les teves dades per vendre a tercers. Només les emmagatzemem per complir amb la finalitat per a les quals van ser demanades:

  • Respondre a peticions d’informació.
  • Formalitzar una reserva.
  • Enviament per als cossos de seguretat (és obligatori identificar a tots els hostes que fan nit a Cal Gabriel).
  • Generar factures.

En tot moment les dades són tractades només pel personal autoritzat, i formen part d’un fitxer propietat de Mario Mata Madrid, com a titular del negoci Cal Gabriel, protegit per contrasenyes i mesures tècniques d’encriptació i seguretat.

En cap cas es fa un recull de dades personals sensibles.

Per accedir a les dades, sol·licitar la seva modificació o cancel·lació, només cal que ens envieu un correu electrònic a info@calgabriel.es i a la brevetat més gran possible farem la modificació que ens indiquis.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Lleida.

Mediació: estem inscrits a la Junta arbitral de consum de Catalunya.

Contacta'ns!