Entry-header image

Restaurant

Cuina tradicional catalana, elaborada amb productes de proximitat, alguns d’ecològics. Respectant les tradicions, respectant els temps, i estimant el producte. Vine a gaudir de la cuina de Cal Gabriel.
Què ens caracteritza?

La recepta de la nostra cuina

Cuina tradicional

Cuinem amb temps, respectant les receptes tradicionals aportant una mica de nosaltres mateixos.

Producte de proximitat

Mimem als nostres productors locals per mimar de l’economia de proximitat i ajudar al desenvolupament econòmic de l’entorn.

Producte de qualitat

Fem servir matèria primera de la zona, de gran qualitat, per mimar al teu paladar.

Passió

Mimem el producte, mimem el cuinat, mimem la conservació, tot per mimar-te. La cuina és la nostra passió, i el resultat és al teu plat. Gaudeix-lo com nosaltres de fer-t’ho i servir-te’l.

Al restaurant Cal Gabriel gaudiràs de la nostra cuina en un marc immillorable, en un establiment de construcció típica de la zona del Prepirineu, on cuidem els detalls a l’espai i al plat, amb vista a les muntanyes que ens envolten. Un conjunt pensat per gaudir del gust, de la vista i de l’olfacte.

La nostra oferta gastronòmica inclou plats casolans amb productes de proximitat, de qualitat i ecològics. Volem que menjar es converteixi en un plaer per al vostre paladar. Pots maridar-ho amb la nostra carta de vins, on trobareu un recull de petits productors amb les diferents denominacions d’origen de l’entorn i voltants.

Tenim cura dels al·lèrgens, tenint opcions per celíacs i intolerants a la lactosa. I com no, opcions per vegetarians i vegans. Tots tenim dret a gaudir de la gastronomia!

El restaurant el tenim obert a les nits, tant per allotjats com per persones de fora, per què tots pugueu gaudir de la nostra carta. Una extensa selecció de plats de cuina casolana i de proximitat. Només disponible per aquells clients que feu reserva amb antelació.

En aquest enllaç trobes totes les nostres cartes de productes. Amb aquesta varietat ves pensant què demanaràs!

Horaris

Dinar
Dilluns – diumengeTancat
Sopars*
Dilluns – diumenge20h a 22h
* Només amb reserva prèvia.

Contacta'ns!