Entry-header image

Restaurant

Cuina tradicional catalana, elaborada amb productes de proximitat, alguns d’ecològics. Respectant les tradicions, respectant els temps, i estimant el producte. Vine a gaudir de la cuina de Cal Gabriel.

Què ens caracteritza?

La recepta de la nostra cuina

Cuina tradicional

Cuinem amb temps, respectant les receptes tradicionals aportant una mica de nosaltres mateixos.

Producte de proximitat

Mimem als nostres productors locals per mimar de l’economia de proximitat i ajudar al desenvolupament econòmic de l’entorn.

Producte de qualitat

Fem servir matèria primera de la zona, de gran qualitat, per mimar al teu paladar.

Passió

Mimem el producte, mimem el cuinat, mimem la conservació, tot per mimar-te. La cuina és la nostra passió, i el resultat és al teu plat. Gaudeix-lo com nosaltres de fer-t’ho i servir-te’l.

Al restaurant Cal Gabriel gaudiràs de la nostra cuina en un marc immillorable, en un establiment de construcció típica de la zona del Prepirineu, on cuidem els detalls a l’espai i al plat, amb vista a les muntanyes que ens envolten. Un conjunt pensat per gaudir del gust, de la vista i de l’olfacte.

Al migdia et servim el nostre menú, compost per una selecció de plats tradicionals, on teniu inclòs el pa, l’aigua i el vi negre de la casa. Pots maridar-ho amb la nostra carta de vins, on trobareu un recull de petits productors amb les diferents denominacions d’origen de l’entorn i voltants.

A la nit podreu gaudir de la nostra carta. Una extensa selecció de plats de cuina casolana i de proximitat. Només disponible per aquells clients que feu reserva amb antelació.

En aquest enllaç trobes totes les nostres cartes de productes. Amb aquesta varietat, què demanaràs?

Horaris

Dinar
Dilluns – diumengeTancat
Sopars*
Dilluns – diumenge20h a 22h
* Només amb reserva prèvia.

Dimecres, habitualment tancat (excepte mes d’agost i festius)

Contacta'ns!