Entry-header image

Obren les pistes d’esquí!! // ¡¡Abren las pistas de esquí!!

Aquest any ens ha fet patir, però finalment ens ha arribat la neu i la temporada d’esquí! Aquest divendres dia 23 de gener obriran les pistes d’esquí nòrdic de Tuixent – LaVansa amb 20km de pistes aixafades però sense traça. Una primera presa de contacte amb la neu.

I com ja és habitual, a Cal Gabriel us oferim la possibilitat de complementar la vostra esquiada amb bon descans i bon menjar al nostre allotjament rural i restaurant. Recorda demanar pel nostre “pack oferta” i gaudiràs d’un cap de setmana amb descompte.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari web o bé per telèfon al 973.370.142.

Us hi esperem!! Bona esquiada!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

===

Este año se ha hecho de rogar, pero al final nos ha llegado la nieve, y con ella el inicio de la temporada de esquí. Este viernes día 23 de enero abren las pistas de esquí nórdico de Tuixent-LaVansa, con 20km de pistas chafadas, aunque sin traza por el momento.

Y como ya es habitual, en Cal Gabriel os ofrecemos la posibilidad de complementar la esquiada con un buen descanso y con la gastronomía de la zona en nuestro alojamiento rural y restaurante. Recuerda pedir nuestro “pack oferta” para disfrutar de descuento.

Para más información, contacta con nosotros a través de nuestro formulario web o en el teléfono 973.370.142.

¡Os esperamos! ¡Buena esquiada!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!