Entry-header image

Caminada Gósol 2015

(castellano a continuación)

T’agrada la natura? T’agrada caminar? Doncs vés reservant aquesta data, 19 de juliol, per gaudir de la caminada de Gósol, una ruta circular amb sortida i arribada al poble de Gósol, passant pel Molí, el Coll de Mola, la serra del Verd, el coll de Gósol, la font de la Guineu, els Morers, les collaretes i finalment arribant novament a la plaça del poble. Una ruta on podràs gaudir de la natura i d’unes vistes espectaculars de la Vall de Gósol, així com la de Tuixent, i un Pedraforca imponent.

Ruta caminada Gósol 2015

Les inscripcions estaran obertes des d’avui dia 19 de juny fins al mateix dia de la caminada. Us recordem que la participació és limitada a 1200 participants, així que us animem a fer-la com més aviat millor. El preu en anticipat és de 9 €, i de 10 € el mateix dia. Per a més informació i inscripcions, visita la web de l’esdeveniment.

A causa del nombre de participants, les places hoteleres s’omplen amb rapidesa i facilitat, així que recorda fer la reserva d’habitació amb temps. Si vols gaudir del nostre allotjament i de la nostra gastronomia, afanyat i reserva habitació a Cal Gabriel, al telèfon 973 370 142 i per correu electrònic a info@calgabriel.es.

Bona caminada!!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973 370 142

===

¿Te gusta la naturaleza? ¿Te gusta caminar? Pues ves reservando esta fecha, 19 de julio, para disfrutar de la caminata de Gósol, una ruta circular con salida y llegada al pueblo de Gósol, pasando por el Molino, el Cuello de Mola, la sierra del Verde, el cuello de Gósol, la fuente del Zorro, los Morers, las collaretes y finalmente llegando nuevamente a la plaza del pueblo. Una ruta donde podrás disfrutar de la natura y de unas vistas espectaculares del Valle de Gósol, así como la de Tuixent, y un Pedraforca imponente.

Ruta caminata Gósol 2015

Las inscripciones estarán abiertas desde hoy día 19 de junio hasta el mismo día de la caminata. Os recordamos que la participación es limitada a 1200 participantes, así que os animamos a hacerla cuanto antes mejor. El precio en anticipado es de 9 €, y de 10 € el mismo día. Para más información e inscripciones, visita la web del evento.

Debido al número de participantes, las plazas hoteleras se llenan con rapidez y facilidad, así que recuerda hacer la reserva de habitación con tiempo. Si quieres disfrutar de nuestro alojamiento y de nuestra gastronomía, date prisa y reserva habitación en Cal Gabriel, en el teléfono 973 370 142 y por correo electrónico a info@calgabriel.es.

Buena caminata!!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973 370 142

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!