Entry-header image

Valors

Tan important és el que es fa, com el com es fa.

Vivim en un entorn natural que cal respectar i protegir, per això hem pres mesures per reduir el nostre impacte ambiental:

Hem eliminat els estris d’un sol ús, i substituïts per d’altres biodegradables.
Fem ús de biomassa per escalfar el restaurant.
Utilitzem només energia verda procedent de fonts renovables (SomEnergia).
Fem servir el transport col·lectiu del poble per reduir els desplaçaments de proveïdors.
Termòstats intel·ligents per maximitzar el rendiment calorífic.
Compensem les nostres emissions de CO2, per aconseguir ser neutres en emissions.
Reducció consum elèctric: il·luminació amb bombetes de tecnologia LED, maquinària A++
Vehícle híbrid.Ens encanta el concepte “friendly” (amigable), i ens considerem “all-friendly”.
Al nostre allotjament tots sou benvinguts, sense distinció de raça, sexe, religió, orientació sexual, i fins i tot política 😉 Respectem les teves creences, les teves opinions i les teves opcions, per això farem el possible per fer-te sentir bé i respectat. Esperem el mateix de vosaltres vers el nostre equip i la resta de clients.
Si no menges carn, productes làctics, porc, tens alguna intolerància… només cal que ens ho indiquis per estar preparats a la teva arribada.
Cuidem de les persones que ens veniu a visitar, i de tot l’equip que forma part de Cal Gabriel, sense els quals no seria possible oferir-vos el servei en les condicions actuals.

Som del parer que “la salut entra per la boca”, per això cuidem molt tot el procés d’elaboració del menjar, des de la producció de la matèria primera fins que la servim al plat:
* Seleccionem productes de proximitat, alguns de producció ecològica.
* Ens assegurem que la carn prové de petits productors que cuiden el benestar dels animals.
* Un cop arriben a les nostres instal·lacions, elaborem i conservem els aliments aplicant les tècniques que garanteixen la màxima qualitat del producte.
* Fem una cuina casolana, tradicional, respectant els temps i els ingredients que emprem.
* No fem servir cremes de llet ni farines per respectar al màxim el gust original del producte, i fer-lo apte per a totes les persones.
* El nostre personal de sala està format per orientar al consumidor en cas de dubtes i intoleràncies.

La majoria dels nostres proveïdors són petits productors locals, ajudant així a teixir una economia basada en la zona, recolçant aquestes petites explotacions que cuiden i mimen el producte al detall.

Tots els productes que servim als esmorzars provenen de petits productors del voltant de Tuixent. Els formatges de cabra d’Ossera, els de vaca de la Seu, el d’ovella de Sant Llorenç; les melmelades elaborades amb molta estima a Cal Casal d’Ossera, la Tonicilla que elaborem per vosaltres, els embotits d’Organyà, el pollastre de l’escorxador de La Seu, la vedella bruna dels Pirineus… economia local per fer créixer el teixit emprenedor de l’entorn i consolidant l’establiment de població a la zona.

Als clients recomanem i encoratgem a fer activitats a l’entorn que promoguin la cultura i l’economia de la zona, donant a conèixer la nostra vall, la seva riquesa i els seus costums.

Només consumint local podrem garantir la continuïtat de la vida rural.

Reserva habitacions

Els camps obligatoris van seguits de *

Contacta'ns!