Benvinguts a Pagès 2019

(Versión en castellano)
Cal Gabriel participa en la 4a edició de «Benvinguts a Pagès»

Aquest 2019 Cal Gabriel participa en la 4a edició de «Benvinguts a Pagès», un projecte que busca donar a conèixer i descobrir els productes locals i els petits productors del nostre entorn. Durant el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, petits productors obren les seves portes per mostrar la seva feina i el seu producte; i els allotjaments i restaurants oferim un menú amb productes de la zona que disposen del segell de «producte de proximitat» atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Com a restaurant, i també com a allotjament rural, cada dia de l’any us oferim plats amb productes de proximitat, no només apostant per la qualitat de la matèria primera, sinó també ajudant a la creació d’oportunitats de creixement econòmic per a l’entorn al qual treballem i reduint l’impacte ambiental que provoca el transport de mercaderies. És per aquests motius que hem estat seleccionats per formar part d’aquesta edició, cosa que ens enorgulleix profundament.

Diumenge 2 de juny, a les 10h, a Tuixent us proposem fer una ruta guiada per conèixer les plantes medicinals que feien servir les Trementinaires, una ruta sencilla per a tots els públics on gaudireu de l’entorn i del coneixement que durant anys van acumular aquestes grans dones. I per acabar, visita al celler de sake de Tuixent, una cita que no us podeu perdre. Cal inscripció prèvia la Museu de les Trementinaires (973370030 ó 973353112)

Així que us animem a gaudir d’aquest cap de setmana de descoberta del nostre entorn rural, de conèixer els nostres productors, i de degustar la nostra cuina. Us hi esperem, Benvinguts a Pagès!

Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Este 2019 Cal Gabriel participa en la 4ª edición de «Bienvenidos a Pagès», un proyecto que busca dar a conocer y descubrir los productos locales y los pequeños productores de nuestro entorno. Durante el fin de semana del 1 y 2 de junio, pequeños productores abren sus puertas para mostrar su trabajo y su producto; y los alojamientos y restaurantes ofrecemos un menú con productos de la zona que disponen del sello de «producto de proximidad» otorgado por la Generalitat de Cataluña.

Como restaurante, y también como alojamiento rural, cada día del año os ofrecemos platos con productos de proximidad, no sólo apostando por la calidad de la materia prima, sino también ayudando a la creación de oportunidades de crecimiento económico para el entorno en el que trabajamos y reduciendo el impacto ambiental que provoca el transporte de mercancías. Es por estos motivos que hemos sido seleccionados para formar parte de esta edición, lo que nos enorgullece profundamente.

Domingo 2 de junio, a las 10h, en Tuixent os proponemos hacer una ruta guiada para conocer las plantas medicinales que usaban las Trementinaires, una ruta sencilla para todos los públicos donde disfrutaréis del entorno y del conocimiento que durante años acumularon estas grandes mujeres. Y para terminar, visita a la bodega de sake de Tuixent, una cita que no te puedes perder. Se requiere inscripción previa en el Museo de las Trementinaires (973370030 ó 973353112)

Así que os animamos a disfrutar de este fin de semana de descubrimiento de nuestro entorno rural, de conocer nuestros productores, y de degustar nuestra cocina. Os esperamos, «Benvinguts a Pagès»!

Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *