Entry-header image

Escola trementinaire estiu 2019

(Versión en castellano)
Logo Escola Trementinaire d’Essències de Tuixent

Ens apropem al bon temps, a l’estiu, la calor, i Tuixent es posa en marxa amb la preparació dels cursos d’estiu que es fan al poble.

Avui us volem informar dels que realitza la nostra estimada Núria Gavaldà, d’Essències de Tuixent, cursos relacionats amb la cosmètica natural i les essències florals (flors de Bach).

A continuació us fem un llistat dels seus cursos presencials que realitzarà a Tuixent:

  • Dies 20 i 21 de juliol: Percepció sensible. Curs per a desenvolupar la capacitat d’escoltar les plantes i identificar els beneficis mutus que ens poden aportar. Més informació.
  • Dies 26, 27 i 28 de juliol: Essències florals (Flors de Bach). Què són i per a què serveixen? Aprendràs a elaborar les teves pròpies essències. Més informació
  • Dies 17 i 18 d’agost: Reciclatge tècnic en cosmètica. Curs pràctic sobre els dubtes i no conformitats més freqüents dels productors de cosmètica econatural. Més informació.
  • Dies 19 i 20 d’agost: Fitoextracció per a cosmètica i fitoteràpia: Curs per a conèixer les tècniques més efectives d’obtenció d’extractes de plantes i adaptar-la a la producció artesanal. Curs semipresencial, teoria online i amb les pràctiques presencials a Tuixent. Més informació.
  • Dies 21 i 22 d’agost: Cosmetologia subtil: Curs on trencar els tòpics per a construir una nova visió sobre matèries primeres, sinergies, processos d’elaboració i interacció del cosmètic amb la nostra pell. Més informació.

Amb aquest contingut, i la saviesa de la Núria, oi que ja esteu fent plans? Doncs no ho deixeu córrer gaire que les places són limitades, i encara sou a temps de reservar la vostra estada a Cal Gabriel. Us oferim el millor descans a Tuixent, i una bona selecció de plats tradicionals i casolans, perquè assimileu tots els coneixements adquirits als cursos.

Us hi esperem a tots!!

Toni i Mario
www.calgabriel.com
T. 973.370.142
Whatsapp
 

Nos acercamos al buen tiempo, el verano, el calor, y Tuixent se pone en marcha con la preparación de los cursos de verano que se hacen en el pueblo.

Hoy os queremos informar de los que realiza nuestra querida Núria Gavaldà, de Esencias de Tuixent, cursos relacionados con la cosmética natural y las esencias florales (flores de Bach).

A continuación hacemos un listado de los cursos presenciales que realizará en Tuixent:

  • Días 20 y 21 de julio: Percepción sensible. Curso para desarrollar la capacidad de escuchar las plantas e identificar los beneficios mutuo que nos pueden aportar. Más información.
  • Días 26, 27 y 28 de julio: Esencias florales (Flores de Bach). ¿Qué son y para qué sirven? Aprenderás a elaborar tus propias esencias. Más información
  • Días 17 y 18 de agosto: Reciclaje técnico en cosmética. Curso práctico sobre las dudas y no conformidades más frecuentes de los productores de cosmética econatural. Más información.
  • Días 19 y 20 de agosto: Fitoextracció para cosmética y fitoterapia: Curso para conocer las técnicas más efectivas de obtención de extractos de plantas y adaptarla a la producción artesanal. Curso semipresencial, teoría online y con las prácticas presenciales en Tuixent. Más información.
  • Días 21 y 22 de agosto: Cosmetología sutil: Curso on romper los tópicos para construir una nueva visión sobre materias primas, sinergias, procesos de elaboración e interacción del cosmético con nuestra piel. Más información.

Con este contenido, y la sabiduría de Nuria, ¿verdad que ya estáis haciendo planes? Pues no lo dejéis correr mucho que las plazas son limitadas, y aún estáis a tiempo de reservar vuestra estancia en Cal Gabriel. Ofrecemos el mejor descanso en Tuixent, con una buena selección de platos tradicionales y caseros, para asimilar todos los conocimientos adquiridos en los cursos.

¡Os esperamos!

Toni i Mario
www.calgabriel.com
T. 973.370.142
Whatsapp
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!