Entry-header image

9 març: Els ocells hivernants // 9 marzo: Los pájaros invernantes

Aquest diumenge dia 9 de març, Jordi Dalmau, d’Aubèrria natura i patrimoni SL, ens convida a fer una volta pels entorns de Sorribes (a pocs quilòmetres de Tuixent) per poder observar els ocells hivernants i visitar el parc dels Moixons del Molí de Fórnols.
El lloc de trobada és l’Espai LaVansa de Sorribes de la Vansa, a les 9h del matí i té una durada de mig dia. Es necessita anar amb cotxes propis, i portar tant roba com calçat adequats per al desenvolupament de l’activitat, així com recomanat portar prismàtics (es podran llogar per 3€ addicionals).
La sortida té un preu de 6€ (5€ en el cas de menors de 12 anys i jubilats).
I després de l’activitat, què millor que un bon àpat a Cal Gabriel? Recomanem fer reserva prèvia de taula (podeu fer servir el formulari de contacte o trucar-nos al 973370142)
Gaudiu dels ocells, del paisatge i de la vall!
Una forta abraçada,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

===

Este domingo día 9 de marzo, Jordi Dalmau, de Auber naturaleza y patrimonio SL, nos invita a dar una vuelta por los alrededores de Sorribes (a pocos kilómetros de Tuixent) para poder observar las aves invernantes y visitar el parque de los Moixons del Molino de Fórnoles.
El lugar de encuentro es el Espacio Lavansa de Sorribes de la Vansa, a las 9h de la mañana y tiene una duración de medio día. Se necesita tener coche propio, y llevar tanto ropa como calzado adecuados para el desarrollo de la actividad, así como recomendado llevar prismáticos (se podrán alquilar por 3 € adicionales).
La salida tiene un precio de 6 € (5 € en el caso de menores de 12 años y jubilados).
Y después de la actividad, ¿qué mejor que una buena comida en Cal Gabriel? Recomendamos hacer reserva previa de mesa (puede utilizar el formulario de contacto o llamarnos al 973 370 142)
Disfrutad de los pájaros, del paisaje y del valle!
Un fuerte abrazo,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!