Entry-header image

Restaurant/e

 

RestaurantA Cal Gabriel disposem del restaurant “El rebost del Pirineu”, un lloc on degustar els nostres plats casolans amb productes de proximitat, de qualitat i ecològics. Volem que menjar es converteixi en un plaer per al vostre paladar.

Pots escollir entre el nostre menú del dia, o bé una selecció de diferents plats. Disposem d’una carta de vins i caves amb els que gaudir encara més de la nostra cuina.

Ets vegetarià? Benvingut a Cal Gabriel!! La nostra cuina no entén de límits, amb el que tu ens pots demanar i nosaltres cuinem per a tu. T’agraïm ens puguis avisar amb antelació per poder proveir-nos dels ingredients necessaris.

Tens alguna petició especial? Vols organitzar un grup o un esdeveniment amb nosaltres? Pregunta’ns, estarem encantats d’adaptar-nos a les vostres necessitats.

En Cal Gabriel disponemos del restaurante “El rebost del Pirineu”, un lugar donde degustar nuestros platos caseros con productos de proximidad, de calidad y ecológicos. Queremos que comer se convierta en un placer para tu paladar.

Puedes escoger entre nuestro menú del día, o bien una selección de platos. Disponemos de una carta de vinos y cavas con los que disfrutar más aún de nuestra cocina.

¿Eres vegetariano? ¡¡Bienvenido a Cal Gabriel!! Nuestra cocina no entiende de límites, con lo que tú pide que nosotros cocinamos para ti. Te agradeceremos nos avises con antelación para poder aprovisionarnos de la materia prima que requerimos.

¿Tienes alguna petición especial? ¿Quieres organizar un grupo o un evento con nosotros? Pregúntanos, estamos encantados de adaptarnos a tus necesidades.

8 thoughts on “Restaurant/e

  1. Bon dia,
    M’agradaria saber la disponibilitat que tenen per una habitació doble per dos persones amb data entrada 25/05/2013 i sortida dia 26/05/2013 i preus. Gràcies.

  2. Bones som un grup de 25 personas entre asults i nens i eatem buscant un lloc pwr dinar el dia 31 de decembre el mig dia. Feu menu si es aixis quin preu te el menu i.sk podemnreservar la taule. Graciea

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *