Entry-header image

12 abril 2014: projecció “Vèncer o morir” a Tuixent


(Castellano más abajo)

El proper dissabte dia 12 d’abril, a les 19:30h, l’associació Miquelets de Catalunya projectarà el curtmetratge “vèncer o morir”, al Centre d’interpretació del Parc Natural del Cadí-Moixeró (més connegut com l’antiga casa forestal, a l’entrada del poble).

Aquest film és un fals documental, de 20 minuts de durada, que tracta sobre el dia a dia d’un campament militar durant l’etapa final de la Guerra de Successió. Un cop acabada la visualització tindrà lloc una explicació del conflicte (causes, context, desenvolupament i conseqüències) fent èmfasi en la vessant militar (organització dels exèrcits, uniformes, etc.). Es comptarà amb la presència d’algun figurant uniformat per fer més enriquidora l’experiència.

A continuació podeu veure el teaser de la producció:

I què millor que fer un bon sopar després de la projecció? Us esperem a Cal Gabriel. Recomanem reservar taula.

Salutacions,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

=========

El próximo sábado día 12 de abril, a las 19:30 h, la asociación Miquelets de Cataluña proyectará el cortometraje “vencer o morir”, en el Centro de interpretación del Parque Natural del Cadí-Moixeró (más connegut como la antigua casa forestal, a la entrada del pueblo).

Esta película es un falso documental, de 20 minutos de duración, que trata sobre el día a día de un campamento militar durante la etapa final de la Guerra de Sucesión. Una vez terminada la visualización tendrá lugar una explicación del conflicto (causas, contexto, desarrollo y consecuencias) haciendo énfasis en la vertiente militar (organización de los ejércitos, uniformes, etc.). Se contará con la presencia de algún figurante uniformado para hacer más enriquecedora la experiencia.

A continuación pueden ver el teaser de la producción:

¿Y qué mejor que una buena cena después de la proyección? Os esperamos en Cal Gabriel. Recomendamos reservar mesa.

Saludos,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!