Entry-header image

Video promocional Tuixent – La Vansa

Para castellano pulsa aquí

Aquest any les pistes d’esquí de Tuixent-LaVansa celebren el seu 35è aniversari, i a més de fer-ho amb la millor qualitat de neu possible, ho fan amb la creació d’un vídeo promocional que mostra la meravella de pistes d’esquí que tenim a tan pocs quilòmetres de casa: bona neu, bon ambient, bones vistes, bon temps i bones condicions per esquiar; un goig per a tots els amants de la neu.

I a més de practicar esquí nòrdic, també podeu fer rutes amb raquetes de neu, i jugar amb els trineus a la zona habilitada. Tot un plaer per al cos; i que millor que completar-ho amb un bon dinar al nostre restaurant i gaudir del descans que us oferim al nostre allotjament rural, Cal Gabriel.

Mira el vídeo i planifica la propera visita a Tuixent!!

Us esperem a Cal Gabriel!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

===

Este año las pistas de esquí de Tuixent-Lavansa celebran su 35º aniversario, y además de hacerlo con la mejor calidad de nieve posible, lo hacen con la creación de un video promocional que muestra la maravilla de pistas de esquí que tenemos a tan pocos kilómetros de casa: buena nieve, buen ambiente, buenas vistas, buen tiempo y buenas condiciones para esquiar; un gozo para todos los amantes de la nieve.

Y además de practicar esquí nórdico, también puedes hacer rutas con raquetas de nieve, y jugar con los trineos en la zona habilitada. Todo un placer para el cuerpo; y qué mejor que completarlo con una buena comida en nuestro restaurante y disfrutar del descanso que ofrecemos en nuestro alojamiento rural, Cal Gabriel.

Mira el video y planifica la próxima visita en Tuixent!!

Os esperamos en Cal Gabriel!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!