Entry-header image

Obren les pistes d’esquí // Abren las pistas de esquí

(Castellano)

Ja ens ha arribat la neu, i els nostres companys de les pistes d’esquí ja ho tenen tot preparat perquè la puguem gaudir al màxim.

Les pistes de Tuixent-La Vansa ja són obertes al 100%, amb tots els circuits d’esquí traçats, i tot a punt per disfrutar de l’experiència de l’esquí nòrdic i de les raquetes de neu. Estació, accés i bar oberts cada dia, per a tots els esquiadors. No deixis de visitar el seu web per actualitzar informació de les pistes: www.tuixent-lavansa.com

A Port del Comte també han pogut obrir pistes (encara no la totalitat de l’estació, però estan treballant per fer-ho tan aviat com les condicions ho permetin), per als amants de l’esquí alpí. Visita la seva plana web per estar al dia de l’estat de les pistes i de la neu: www.portdelcomte.net

No oblidis reservar la teva estada a Cal Gabriel per acabar de gaudir de la neu. A casa nostra trobaràs la relaxació i la cuina que et mereixes abans i després d’esquiar. Tant per a tu com per regalar (consulta les nostres condicions del xec-regal). Demana’ns més informació.

I si no pots quedar-te a dormir però vols gaudir de la nostra cuina, reserva taula al nostre restaurant, obert migdia i nit (en aquest darrer cas només amb reserva prèvia).

Us hi esperem a Cal Gabriel i a la Vall de Tuixent. Bona esquiada!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

===

Ya nos ha llegado la nieve, y nuestros compañeros de las pistas de esquí ya lo tienen todo preparado para que la podamos disfrutar al máximo.

Las pistas de Tuixent-La Vansa ya están abiertas al 100%, con todos los circuitos de esquí trazados, y todo listo para disfrutar de la experiencia del esquí nórdico y de las raquetas de nieve. Estación, acceso y bar abiertos todos los días, para todos los esquiadores. No dejes de visitar su web para actualizar información de las pistas: www.tuixent-lavansa.com < / a>

En Port del Comte también han podido abrir pistas (aunque no la totalidad de la estación, pero están trabajando para hacerlo tan pronto como las condiciones lo permitan), para los amantes del esquí alpino. Visita su página web para estar al día del estado de las pistas y de la nieve: www.portdelcomte.net

No olvides reservar tu estancia en Cal Gabriel para acabar de disfrutar de la nieve. En nuestra casa encontrarás el relax y la cocina que te mereces antes y después de esquiar. Tanto para ti como para regalar (consulta nuestras condiciones del cheque-regalo). Pídenos más información .

Y si no puedes quedarte a dormir pero quieres disfrutar de nuestra cocina, reserva mesa en nuestro restaurante, abierto mediodías y noches (en este último caso sólo con reserva previa).

Os esperamos en Cal Gabriel y en el Valle de Tuixent. ¡Buena esquiada!


Toni y Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!