Entry-header image

Presentacio llibre: “Una dona del terròs”

Aquest diumenge dia 21 de juliol, a les 12:30h, tindrà lloc la presentació del llibre, “Una dona del terròs”, de l’escriptora Roser Guix, al centre d’interpretació de flora de Tuixent.
A la presentació també participarà en Xavier Guix, escriptor i psicòleg reconegut.
El llibre, de ciència ficció però amb tocs de realitat te lloc a les Valls de la Vansa, a l’Alt Urgell, i quin millor lloc per fer la presentació que a les mateixes terres on es narra la historia de la Rita, la protagonista del llibre.
Us deixem la sinopsi que trobareu a la web de l’editorial:
“Una dona del terròs és una novel·la de ficció amb pinzellades reals, una història enmig de guerra, temps de pobresa, canvis socials i evolució durant gairebé tot el segle xx. Amb un marc incomparable, les Valls de la Vansa a l’Alt Urgell, cases pairals a petits masos enclavats al mig de muntanyes i bells paratges com la serra del Cadí. És la història de la Rita, una mestressa de casa, i els afanys per aconseguir els seus grans ideals que no són altres que la lluita contra el masclisme, la guerra, la pobresa, la injustícia, els dogmes religiosos i la duresa del món rural. Una dona amb una forta personalitat que intenta manar i tenir cura de tot dia rere dia, amb penes i alegries, caigudes i recaigudes per portar endavant la família segons els seus valors i aconseguir un futur més just. El fil de la seva vida trascorre enmig de la vida, la mort, la educació dels fills,la casa, la salut, la religió i mantenir les tradicions per transmetre el seu llegat a les futures generacions.”
Us animen a assistir a la presentació, a disfrutar de la seva lectura i, en acabar, a dinar al nostre restaurant. Us hi esperem!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contacta'ns!