Entry-header image

29 de juliol: Un dia Trementinaire

VINE A GAUDIR D’UN DIA TREMENTINAIRE

Et proposem un matí d’activitats per sentir la força de les trementinaires a la teva pell:

– Recorregut teatralitzat pel poble de Tuixent, acompanyats d’una trementinaire i la seva acompanyant, per conèixer les cases i els racons més importants de la nostra vila.

– Una visita guiada al Museu de les Trementinaires per aprofundir a la vida de les nostres valentes remeieres. Sortiràs sentint la seva força i coratge.

– Visita guiada al jardí botànic: reconeixement de les plantes més característiques de la nostra Vall, i les seves propietats.

– Taller d’elaboració de pomada de calèndula. Et portaràs a casa un ungüent ideal per afeccions de la pell, cremades, ferides, fongs, etc.

– Tast de productes artesans de la Vall: melmelades, infusió, formatges i sake; sí, has llegit bé, sake elaborat al poble de Tuixent!

Data: 29 de juliol del 2023, començament a les 10 del matí, fins a les 14:30 hores aproximadament.

Grup reduït, amb un número màxim de 20 participants.

Preu de l’activitat: 28€ per personsa. Inclou les visites guiades, les entrades als museus, el taller, la pomada i el tast per a tots els participants.

Inscriu-te abans del 23 de juliol per no quedar-te sense plaça!!! (*) Inscripció en línia

(*) Grup mínim de 6 participants. En cas de no assolir aquest número, l’activitat pot ser cancel·lada i se us retornarà l’import total de l’activitat.

Recorda reservar la teva habitació a Cal Gabriel & Farragetes!

Required fields are followed by *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contacta'ns!