Entry-header image

Premi de “La Grossa de cap d’any”

(Versión en castellano)

Aquest 2019 hem començat l’any repartint un petit premi de 3,5€ per bitllet comprat de la Grossa de cap d’any de l’associació Valls del Pedraforca. A tots aquells clients que van adquirir una participació, podeu reclamar el vostre premi de la següent manera:

  • Fer una foto a la butlleta, on es vegi clarament el número de taló.
  • Enviar aquesta foto a hola@visitpedraforca.com juntament amb un número de compte bancari on vulgueu que us fem arribar l’import del premi.
  • Data límit: 31 de març.

També podeu passar per Cal Gabriel amb la butlleta física i us farem l’abonament del premi (és imprescindible que ens la porteu físicament, en cas contrari, només podem fer l’abonament segons descripció anterior).

Moltes gràcies a tots els que vau adquirir una butlleta de Valls del Pedraforca, a més de repartir un premi, ens ajudeu a fer gran l’associació i fer de les Valls del Pedraforca un punt de referència turístic del qual no voldreu marxar.

Salutacions,

Toni and Mario
www.calgabriel.com
T. (+34) 973.370.142
whatsapp
 

Este 2019 hemos empezado el año repartiendo un pequeño premio de 3,5 € por billete comprado de “La Grossa de cap d’any” de la asociación Valls del Pedraforca. A todos aquellos clientes que adquirieron una participación, pueden reclamar su premio de la siguiente manera:

  • Hacer una foto en el boleto, donde se vea claramente el número de talón.
  • Enviar esta foto a hola@visitpedraforca.com junto con un número de cuenta bancaria donde queréis que os hagamos llegar el importe del premio.
  • Fecha límite: 31 de marzo.

También podéis pasar por Cal Gabriel con el resguardo físico y os haremos el abono del premio (es imprescindible que nos lo traigáis, de lo contrario, sólo podemos hacer el abono según descripción anterior).

Muchas gracias a todos los que adquirísteis un boleto de Valls del Pedraforca, además de repartir un premio, nos ayudáis a hacer grande la asociación y hacer de la zona un punto de referencia turístico del que no querréis marchar .

Saludos,

Toni and Mario
www.calgabriel.com
T. (+34) 973.370.142
whatsapp
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contacta'ns!