Entry-header image

Nou bus Tuixent – Pistes d’esquí

Aquest dissabte 22 de febrer es durà a terme una prova pilot del nou servei de bus llançadora de Tuixent poble a les pistes d’esquí de Tuixent-La Vansa.

El servei consta de 4 sortides al matí des de l’estació de bus del poble direcció a les pistes d’esquí (a les 8:30h, 9:30h, 10:30h i 11:30h) i de tornada de pistes al poble (13:30h, 14:30h, 15:30h i 16:30h). Amb aquest servei volem reduir l’impacte ambiental de l’ús del cotxe privat, reduir les cues de cotxes a l’estació i oferir un servei de porta a porta (us deixarà a les taquilles de l’estació, no caldrà que camineu des del cotxe fins a pistes!!).

El cost és simbòlic, de només 1€ per persona i trajecte (els menors de 3 anys viatgen gratis).

Com a mostra del nostre suport a la iniciativa, i dins del nostre compromís de reducció de CO2, els nostres hostes podran fer ús del servei de manera gratuïta (us descomptarem el servei del preu de l’habitació). Cuidar del nostre entorn és cosa de tots.

Us animem a deixar el cotxe a Tuixent, fer ús del servei de bus i que gaudiu d’un trajecte comfortable, pràctic i menys contaminant.

Desitgem que aquesta iniciativa tingui una bona acollida i poguem oferir el servei de manera continuada! Us mantindrem informats!

Bona esquiada!!

Toni i Mario
www.calgabriel.com
T. 973.370.142
Whatsapp
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!