Entry-header image

Rutes guiades a peu 2021 per la Vall

Des del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, com cada any, s’organitzen sortides guiades per descobrir el nostre entorn. Aquest any, les rutes que es realitzen a la nostra vall són les següents:

  • 11 de juliol del 2021: Sisquer, natura i cultura. És una sortida naturalista i cultural, que té com a punt de partida el poble de Sisquer, a les 10 hores del matí, per fer en mig dia, amb una extensió de 5,4 quilòmetres i un desnivell de 200 metres.
  • 17 de juliol del 2021: Descobrim la meteorologia de la Vall de la Vansa. El punt de trobada és el poble de Tuixent, a les 9 del matí i una durada de mig matí. El recorregut és de 8 quilòmetres i un desnivell de 250 metres.
  • 18 d’agost del 2021: Volta per les masies d’Ossera. El punt de trobada és l’espai la Vansa a Sorribes, a les 10 del matí. El recorregut és de 7,6 quilòmetres i un desnivell de 400 metres. El temps estimat és de mig matí.
  • 18 de setembre del 2021: Ascensió a la Torreta de Cadí; una sortida de senderisme que té com a punt de partida el poble d’Adraén a les 9 del matí. Són 12 quilòmetres de ruta amb un desnivell de 650 metres, i una durada estimada de 5 hores. Aquesta sortida es considera exigent.

Les sortides són guiades i gratuïtes, amb una assegurança d’accidents. El guia, en Marc Santaeularia, és veí de la vall, i us farà conèixer el nostre entorn de primera mà.

Per poder participar en aquestes activitats cal inscripció prèvia. Per a més informació us podeu adreçar a l’oficina de Turisme La Seu (973351511).

I quina millor manera de finalitzar una ruta que amb un bon àpat a Cal Gabriel!! Reserva la teva taula i arrodoneix la teva sortida a la Vall.

Vine a gaudir de la natura en un entorn natural inigualable! Us hi esperem!

Toni i Mario
www.calgabriel.com
T. 973.370.142
Whatsapp
 
Contacta'ns!