Entry-header image

Habitacions

Tipus d’habitacions

Disposem de 6 habitacions dobles, dues quàdruples i una triple.

Connectades

El servei d’internet sense fils arriba a totes les habitacions i dependències de la casa.

Zona comuna

Per gaudir encara més de la casa: jocs de taula, zona de lectura, sillons, biblioteca, ordinador portàtil i terrassa exterior.

Bany privat

Totes les habitacions disposen de bany privat.

Et mimem

Busquem la màxima comoditat per a la teva estada. Cuidem els detalls per cuidar de tu.

Servei de pensió

Amplia la teva experiència afegint el sopar. Fes la teva estada gastronòmica amb la nostra cuina tradicional de muntanya.

Els preus comencen a: 160  per nit(+impostos i taxes)


Veure detalls

Els preus comencen a: 135  per nit(+impostos i taxes)


Veure detalls

Els preus comencen a: 100  per nit(+impostos i taxes)


Veure detalls

Els preus comencen a: 103  per nit(+impostos i taxes)


Veure detalls

Els preus comencen a: 103  per nit(+impostos i taxes)


Veure detalls

Els preus comencen a: 103  per nit(+impostos i taxes)


Veure detalls

Encara tenim més per oferir-te

Característiques comunes

Quan esculls venir a Cal Gabriel, no només esculls ubicació i tipus d’habitació, també qualitat al servei i formar part del nostre petit gran projecte. Algunes de les accions de Responsabilitat Social que t’oferim són:

Desinfecció

Salut

Apliquem protocols de neteja que garanteixen la total desinfecció de les habitacions i zones comunes.

Informació local

Entorn

Tenim informació de l’entorn per ajudar-te a planificar la teva estada a Tuixent, i gaudir de tot el que es pot fer a Tuixent.

Llum “verda”

Ecologia

El nostre proveïdor elèctric certifica que el nostre consum de llum ha estat obtingut de fonts d’energia renovables i certificades.

Economia local

Entorn

El gran gruix dels nostres proveïdors son de l’entorn més proper, aplicant polítiques de km. 0 a l’hora d’escollir els productes que servirm. Menjem local.

Neutres en CO2

Ecologia

Fem tots els esforços per reduir la nostra petjada de CO2, i contribuim amb accions de reducció d’emissions per compensar la nostra activitat.

Respecte

Civisme

Som “friendly”; ens encanta la gent, la diversitat, i la respectem. Defensem el dret de les persones a ser lliures. Ets a casa, sigues tu mateix.

Les nostres habitacions tenen noms de muntanyes del nostre entorn: Fiter, Coll de Mola, Tossa Pelada, Roc del Migdia, Cadí i Cadinell. Què et sembla fer una excursió a cada una d’elles?

Cal Gabriel oferim el nostre servei amb llicència atorgada pel departament de turisme de la Generalitat de Catalunya, amb el número PL000250. Això com a client et garanteix que complim tots els requisits legals, complint la normativa sanitària i de seguretat, estem al corrent de totes les revisions d’indústria, tenim una assegurança de responsabilitat civil i que estem al corrent del pagament d’impostos, fent la nostra aportació al sistema públic. Tot per fer la teva estada segura i legal.

Contacta'ns!