Entry-header image

A Cal Gabriel, “Somos así”

Avui dia 6 de juny s’ha celebrat el Dia Somos, una acció conjunta de 33 ONGs espanyoles amb l’objectiu de donar visibilitat a la labor dels voluntaris i socis que fan possible la labor d’aquestes organitzacions.

Dades com que el 75% dels espanyols pensem que s’ha de seguir recolzant als països en vies de desenvolupament i que el 80% confiem en la labor de les ONGs, com és que només el 10% col·laborem econòmicament amb alguna d’elles? L’objectiu del dia d’avui és conscienciar a la població perquè s’animi a fer-se soci d’alguna d’elles, i a recaptar fons mitjançant l’enviament d’un SMS amb la paraula SOMOS al 28014 (donació íntegra dels 1,2€ del missatge).

I per donar major visibilitat als quals recolzen a aquestes organitzacions i a totes les persones que volen donar la volta a la situació de desigualtat actual, diferents actors socials li hem donat la volta a una peça de roba i a la nostra foto de perfil (és possible que hàgiu vist el logo de Cal Gabriel de cap per avall, no us espanteu, no hem perdut el nord). Nosaltres des de Cal Gabriel hem donat la volta a la taula, i hem personalitzat el tovalló per donar a conèixer la campanya. Us deixem una foto del moment:

Des de Cal Gabriel, a més de recolzar la campanya i donar-li difusió, col·laborem econòmicament de forma regular amb les organitzacions Greenpeace, Sonrisas de Bombay, Fundació Triodos Bank y FLSida; i de forma puntual amb Educo (antiga Intervida), Cruz Roja Española, Acción contra el hambre i Fundació La Marató de TV3, entre d’altres.

Confiem en la tasca tan important que desenvolupen les diverses organitzacions, i per això les recolzem en la mesura de les nostres possibilitats. I us animem a fer el mateix perquè l’única forma de canviar les coses és implicant-nos tots.

Una forta abraçada,

Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

======

Hoy día 6 de junio se ha celebrado el Día Somos, una acción conjunta de 33 ONGs españolas con el objetivo de dar visibilidad a la labor de los voluntarios y socios que hacen posible la labor de estas organizaciones.

Datos como que el 75% de los españoles pensamos que se ha de seguir apoyando a los países en vías de desarrollo y que el 80% confiamos en la labor de las ONGs, ¿cómo es que sólo el 10% colaboramos económicamente con alguna de ellas? El objetivo del día de hoy es concienciar a la población para que se anime a hacerse socio de alguna de ellas, y a recaudar fondos mediante el envío de un SMS con la palabra SOMOS al 28014 (donación íntegra de los 1,2€ del mensaje).

Y para dar mayor visibilidad a los que apoyan a estas organizaciones y a todas las personas que quieren dar la vuelta a la situación de desigualdad actual, diferentes actores sociales le hemos dado la vuelta a una prenda de ropa y a nuestra foto de perfil (es posible que hayáis visto el logo de Cal Gabriel boca abajo, no os asustéis, no hemos perdido el norte). Nosotros desde Cal Gabriel hemos dado la vuelta a la mesa, y hemos personalizado el salvamantel para dar a conocer la campaña. Os dejamos una foto del momento:

Desde Cal Gabriel, además de apoyar la campaña y darle difusión, colaboramos económicamente de forma regular con las organizaciones Greenpeace, Sonrisas de Bombay, Fundación Triodos Bank y FLSida; y de forma puntual con Educo (antigua Intervida), Cruz Roja Española, Acción contra el hambre y Fundació La Marató de TV3, entre otras.

Confiamos en la tarea tan importante que desarrollan las diversas organizaciones, y por eso las apoyamos en la medida de nuestras posibilidades. Y os animamos a hacer lo mismo porque la única forma de cambiar las cosas es implicándonos todos.

Un fuerte abrazo,

Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!