Entry-header image

23/11: Taller de fer formatges a casa // 23/11: Taller de hacer quesos en casa

El proper dissabte dia 23 de novembre, a la formatgeria Serrat Gros d’Ossera duran a terme un taller de fer formatges a casa. Es realitzarà a Cal Codina d’Ossera i el farà la Judit Carreira, formatgera amb molts anys d’experiència i que actualment treballa a la Formatgeria Mas d’Eroles, d’Adrall. Faran un formatge fresc i un mató, de la llet de les cabres del Serrat Gros i que cadascú s’emportarà.

L’horari serà de les 10.30 h. del matí fins a les 13.30 h. aproximadament. El preu és de 24 euros, que s’abonarà abans de començar el taller.

Tot el material necessari ja el trobareu al taller.  Els alumnes nomès han de portar algun recipient per emportar-se el formatge (un pot o carmanyola…); i una bata o davantal, per no embrutar-se a l’hora de treballar.

Els interessats cal que confirmeu l’assistència abans del 21 de novembre en el correu electrònic info@formatgeriaserratgros.com o al 690.38.55.56.  Les places són limitades.

Si la data no us encaixa però voleu estar al corrent dels propers tallers, envieu un e-mail a l’anterior adreça per tal de que us informin a futur.

Una gran oportunitat per començar a preparar el vostre propi formatge i per conèixer en primera persona tant a la Mercè com al Raúl i la Judit.

Mans al mató!!!! 😉


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

=====

El próximo sábado día 23 de noviembre, en la quesería Serrat Gros de Ossera llevarán a cabo un taller de hacer quesos en casa. Se realizará en Cal Codina de Ossera y lo impartirá Judit Carreira, quesera con muchos años de experiencia y que actualmente trabaja en la Quesería Mas d’Eroles, de Adrall. Harán un queso fresco y un requesón, de la leche de las cabras del Serrat Gros y que cada uno podrá llevarse a casa.

El horario será de las 10.30h. de la mañana hasta las 13.30 h. aproximadamente . El precio es de 24 euros, que se abonará antes de comenzar el taller.

Todo el material necesario estará disponible en el taller. Los alumnos sólo deben llevar algún recipiente para llevarse el queso (un bote o fiambrera), y una bata o delantal para no ensuciarse a la hora de trabajar.

Los interesados ​​deben confirmar asistencia antes del 21 de noviembre en el correo electrónico info@formatgeriaserratgros.com o en el 690.38.55.56. Las plazas son limitadas.

Si la fecha no os encaja pero deseas estar al corriente de los próximos talleres, envía un e-mail a la dirección anterior para que os informen de cara al futuro.

Una gran oportunidad para empezar a preparar tu propio queso y para conocer en primera persona tanto a Mercè como a Raúl y Judit.

Manos al requesón!! 😉


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!