Entry-header image

2 de març // 2 de marzo: 19a Marxa de l’Arp i 4a Micro Arp

(Castellano a continuación)

Ja tenim data per a la nova edició de la Marxa de l’Arp, la 19a, i la 4a Micro Arp. Aneu reservant la data al vostre calendari, 2 de març del 2014, i prepareu les ceres i els esquís per participar-hi. Les inscripcions s’han de fer a la web clubcena.wordpress.com

Aquesta marxa és organitzada pel Club d’esquí CENA, i es porta a terme a les pistes d’esquí nòrdic de Tuixent-LaVansa. Consta de dues modalitats, la marxa de l’Arp amb recorreguts de 25 i 12 km, i la micro amb distàncies de 5, 2’5 i 1km.

Per a aquells que vulgueu fer nit a Tuixent per agafar forces i descansar, no us oblideu posar-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de disponibilitat i preus.

Ànims a tots els participants, sort i a gaudir de l’experiència!!!

Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

===

Ya tenemos fecha para la nueva edición de la Marcha de l’Arp, la 19a, y la 4a Micro Arp. Ir reservando la fecha en vuestro calendario, 2 de marzo del 2014, y preparad las ceras y los esquíes para participar. Las inscripciones se tienen que hacer a través de la web clubcena.wordpress.com

Esta marcha está organizada por el Club de esquí CENA, y se lleva a cabo en las pistas de esquí nórdico de Tuixent-Lavansa. Consta de dos modalidades, la marcha de l’Arp con recorridos de 25 y 12 km, y la micro con distancias de 5, 2’5 y 1km.

Para aquellos que queráis hacer noche en Tuixent para coger fuerzas y descansar, no os olvidéis poneros en contacto con nosotros y os informaremos de disponibilidad y precios.

Ánimos a todos los participantes, suerte y a disfrutar de la experiencia!!!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta'ns!