Entry-header image

Fira trementinaires 2014

NOVA EDICIÓ 2022

Ja arriba la Fira de les Trementinaires, la trobada anual d’homenatge a aquestes dones que van fer de la Vall un referent en plantes medicinals. Els dies 31 de maig i 1 de juny, a Tuixent i al seu entorn podreu gaudir d’activitats al voltant de les Trementinaires i de la seva tasca, conèixer més de prop les tradicions de l’època, cantar i ballar cançons populars i adquirir productes dels artesans de la Vall. En aquest enllaç podeu veure el programa d’activitats i festes.

Per a aquests dies des de Cal Gabriel us recomanem reservar taula per dinar i/o sopar al nostre restaurant. Ens podeu trucar al 973.370.142 o be omplir el formulari de contacte amb les vostres dades de contacte, número de persones (adults i petits) i l’hora escollida (fem dos torns, a les 13h i a les 15h).

Gaudiu de la Festa!!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

===

Ya llega la Feria de las Trementinaires, el encuentro anual de homenaje a estas mujeres que hicieron del Valle un referente en plantas medicinales. Los días 31 de mayo y 1 de junio, en Tuixent y en su entorno podéis disfrutar de actividades alrededor de las Trementinaires y de su tarea, conocer más de cerca las tradiciones de la época, cantar y bailar canciones populares y adquirir productos de los artesanos del Valle. En este enlace podéis ver el programa de actividades y fiestas.

Para estos días desde Cal Gabriel os recomendamos reservar mesa para comer y/o cenar a nuestro restaurante. Nos podéis llamar al 973.370.142 o bien rellenar el formulario de contacto con vuestros datos de contacto, número de personas (adultos y pequeños) y la hora escogida (hacemos dos turnos, a las 13h y a las 15h).

¡¡Disfrutar de la Fiesta!!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacta'ns!