Entry-header image

22a Fira de les Trementinaires 2022

Els dies 27, 28 i 29 de maig del 2022 celebrem la 22a fira i festa de les Trementinaires. Descobreix més de la festa més important de Tuixent i la Vall de la Vansa.

Queden només:

Ja tenim tot preparat per la 22a festa i fira de les Trementinaires a la Vall de Tuixent i La Vansa. 3 dies per gaudir del coneixement que ens han deixat les remeieres.

El divendres dia 27, a les 20h, tenim una ruta teatralitzada per les cases de les trementinaires de Tuixent, on inaugurarem les plaques commemoratives a les llars d’aquestes grans dones.

Dissabte 28 tenim un dia ben ple, recorda esmorzar fort! Rutes guiades, cursos, conferències, tallers, dinar popular i per acabar una emocionant foguera de plantes aromàtiques, la dansa del foc, els cants populars i un concert divertit i inoblidable.

Diumenge 29 prepara la bossa de compra que teniu una fira carregada de productes locals, artesanals i fets amb molta estima pels firaires. També teniu visites guiades, rutes, xerrades, balls, vermut, xocolatada a l’hisop, concert i molt bon ambient.

Aquí tens el programa complet!

No sé vosaltres però a Tuixent i La Vall ja estem amb moltes ganes que arribi el gran dia! I aquest any amb plena normalitat.

No oblidis reservar plaça als itineraris i tallers; no et quedis sense!

Los campos obligatorios son seguidos por *

Toni y Mario
www.calgabriel.com
T. 973.370.142
Whatsapp
 
Contacta'ns!