Cal Gabriel

(Castellano más abajo)

Cal Gabriel, allotjament rural i restaurant «El rebost del Pirineu» es troba al conegut poble de Tuixent, a l’Alt Urgell, envoltat de natura gràcies a trobar-se dins el parc natural del Cadí – Moixeró.
Les nostres dependències es troben al nucli urbà, a pocs metres de la plaça principal del poble, amb vistes directes al Pic del Fiter i al Cadí per a què puguis menjar i descansar envoltat de natura.
Les habitacions disposen de bany privat, calefacció, edredons nòrdics, tovalloles i productes d’higiene personal per al vostre confort.
Disposem d’una zona comuna perquè pugueu relaxar-vos amb llar de foc, zona de lectura, biblioteca, butaques i jocs de taula. També teniu a la vostra disposició l’era, una zona exterior amb taules, cadires i barbacoa on gaudir de l’exterior, el sol i les bones vistes.
Al restaurant «el rebost del Pirineu», dins de les mateixes instal · lacions de Cal Gabriel, podreu degustar la nostra cuina casolana i tradicional amb productes locals de qualitat, de Pagès i ecològics. Complementem el nostre menú amb una selecció de vins perquè puguis acompanyar els nostres plats.
El nostre objectiu és fer de la vostra estada i / o visita una experiència inoblidable, rebent el bon tracte que tots els nostres clients mereixen. La vostra satisfacció és la nostra millor recompensa.

Cal Gabriel, alojamiento rural y restaurante «El rebost del Pirineu» se encuentran en el conocido pueblo de Tuixent, en el Alt Urgell, rodeado de naturaleza gracias a encontrarse dentro del parque natural del Cadí – Moixeró.
Nuestras dependencias se encuentran en el núcleo urbano, a pocos metros de la plaza principal del pueblo, con vistas directas al Pico del Fiter y el Cadí para qué puedas comer y descansar rodeado de naturaleza.
Las habitaciones cuentan con baño privado, calefacción, edredones nórdicos, toallas y productos de higiene personal para vuestro confort.
Disponemos de una zona común para que podáis relajaros con chimenea, zona de lectura, biblioteca, sillones y juegos de mesa. También tenéis a vuestra disposición la era, una zona exterior con mesas, sillas y barbacoa donde disfrutar del exterior, el sol y las buenas vistas.
En el restaurante «el rebost del Pirineu», dentro de las mismas instalaciones de Cal Gabriel, podréis degustar nuestra cocina casera y tradicional con productos locales de calidad, de Pagés y ecológicos. Complementamos nuestro menu con una selección de vinos para que puedas acompañar nuestros platos.
Nuestro objetivo es hacer de vuestra estancia y/o visita una experiencia inolvidable, recibiendo el buen trato que todos nuestros clientes merecen. Vuestra satisfacción es nuestra mejor recompensa.