Entry-header image

I Premi de Poesia de la Vall de la Vansa i Tuixent

Logo_PremiPoesiaEnguany, els Ajuntaments de Josa i Tuixent i la Vansa i Fórnols, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, organitzen el primer premi de poesia en català de la vall.

Per participar només cal presentar una obra de poesia inèdita, en català, amb una extensió compresa entre els 14 i els 50 versos o línies. La temàtica ha d’estar relacionada amb la Vall de Lavansa, el seu entorn natural, les seves singularitats humanes i pot ser tant actual com històric. L’obra s’ha de presentar mecanografiada amb un tipus de lletra de fàcil lectura i un cos de 12 punts, amb un pseudònim o lema.

Al sobre s’ha d’incloure l’obra per quintuplicat, amb una plica on consti al seu exterior el pseudònim o lema que signa l’obra, i al seu interior les dades de l’autor. Teniu de temps fins al 31 d’agost del 2016, i s’ha de presentar a l’Ajuntament de Josa i Tuixent (plaça Serra del Cadí, 1, 25717 Tuixent) indicant en el sobre «Premi Vall de Lavansa i Tuixent».

Quin és el premi? El guanyador d’endurà un diploma, dues peces d’art inèdites creades per a l’ocasió pels artistes residents a Ossera Nico de Winter i Jaume Rovira, i un lot de llibres. A més, l’obra premiada es publicarà dins la col·lecció Poesia de Mirall de Glaç d'»Amics de les Arts i Juventuts Musicals de Terrassa». Quan? El dissabte dia 8 d’octubre del 2016, en un acte organitzat al Centre Cívic de Tuixent.

Per a més informació, i consulta de les bases legals, premeu aquest enllaç.

Afileu el llàpis, trobeu la vostra inspiració, i a escriure!!!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

===

Este año, los Ayuntamientos de Josa y Tuixent y la Vansa y Fórnols, con la colaboración del Consejo Comarcal del Alt Urgell, organizan el primer premio de poesía en catalán del valle.

Para participar sólo hay que presentar una obra de poesía inédita, en catalán, con una extensión comprendida entre los 14 y los 50 versos o líneas. La temática debe estar relacionada con el Valle de Lavansa, su entorno natural, sus singularidades humanas y puede ser tanto actual como histórico. La obra se tiene que presentar mecanografiada con un tipo de letra de fácil lectura y un cuerpo de 12 puntos, con un seudónimo o lema.

En el sobre se ha de incluir la obra por quintuplicado, con una plica donde conste en su exterior el seudónimo o lema que firma la obra, y en su interior los datos del autor. Tenéis de tiempo hasta el 31 de agosto de 2016, y se debe de presentar en el Ayuntamiento de Josa i Tuixent (plaza Sierra del Cadí, 1, 25717 Tuixent) indicando en el sobre «Premio Valle de Lavansa y Tuixent».

¿Cuál es el premio? El ganador de llevará un diploma, dos piezas de arte inéditas creadas para la ocasión por los artistas residentes en Ossera Nico de Winter y Jaume Rovira, y un lote de libros. Además, la obra premiada se publicará en la colección Poesía de Espejo de Hielo de «Amigos de las Artes y Juventudes Musicales de Terrassa». ¿Cuándo? El sábado día 8 de octubre de 2016, en un acto organizado en el Centro Cívico de Tuixent.

Para más información, y consulta de las bases legales, pulsa este enlace.

Afila el lápiz, encuentra tu inspiración, ¡¡¡y a escribir!!!


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacta'ns!