12 abril 2014: projecció “Vèncer o morir” a Tuixent


(Castellano más abajo)

El proper dissabte dia 12 d’abril, a les 19:30h, l’associació Miquelets de Catalunya projectarà el curtmetratge “vèncer o morir”, al Centre d’interpretació del Parc Natural del Cadí-Moixeró (més connegut com l’antiga casa forestal, a l’entrada del poble).

Aquest film és un fals documental, de 20 minuts de durada, que tracta sobre el dia a dia d’un campament militar durant l’etapa final de la Guerra de Successió. Un cop acabada la visualització tindrà lloc una explicació del conflicte (causes, context, desenvolupament i conseqüències) fent èmfasi en la vessant militar (organització dels exèrcits, uniformes, etc.). Es comptarà amb la presència d’algun figurant uniformat per fer més enriquidora l’experiència.

A continuació podeu veure el teaser de la producció:

I què millor que fer un bon sopar després de la projecció? Us esperem a Cal Gabriel. Recomanem reservar taula.

Salutacions,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

=========

El próximo sábado día 12 de abril, a las 19:30 h, la asociación Miquelets de Cataluña proyectará el cortometraje “vencer o morir”, en el Centro de interpretación del Parque Natural del Cadí-Moixeró (más connegut como la antigua casa forestal, a la entrada del pueblo).

Esta película es un falso documental, de 20 minutos de duración, que trata sobre el día a día de un campamento militar durante la etapa final de la Guerra de Sucesión. Una vez terminada la visualización tendrá lugar una explicación del conflicto (causas, contexto, desarrollo y consecuencias) haciendo énfasis en la vertiente militar (organización de los ejércitos, uniformes, etc.). Se contará con la presencia de algún figurante uniformado para hacer más enriquecedora la experiencia.

A continuación pueden ver el teaser de la producción:

¿Y qué mejor que una buena cena después de la proyección? Os esperamos en Cal Gabriel. Recomendamos reservar mesa.

Saludos,


Toni i Mario
www.calgabriel.es
T. 973.370.142

About calgabriel

Casa de turismo rural en la población de Tuixent, en el Alt Urgell, acompañado de un restaurante de cocina típica catalana elaborada con productos de la zona y de calidad, todo hecho en casa.
Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *