Opinions/es

Quina millor forma de saber més sobre nosaltres que mitjançant les opinions dels nostres clients? Aquí us fem una recopilació de les opinions reals que podeu trobar a internet sobre Cal Gabriel.

¿Qué mejor forma de saber más sobre nosotros que mediante las opiniones de nuestros clientes? Aquí os hacemos una recopilación de las opiniones reales que puede encontrar en internet sobre Cal Gabriel.

OPINIONS / OPINIONES

Francisco V. / agost 2016 / Fuente: Facebook

Comimos un Xai Fantastico y la atencion fue BUENÍSIMA 👍👍👍👍👍

Esther / agost 2016 / Fuente: Tripadvisor

“Un restaurante excelente”

Hemos estado este mediodía y hemos comido el menú de 17€ que está muy bien. Nos ha encantado la comida, el trato del personal es muy agradable y el comedor es encantador. Por supuesto que repetiremos. Felicidades!

Txebutikin / agost 2016 / Fuente: Tripadvisor

Un buen lugar para comer calidad y siempre en tranquilidad

Estuvimos en el restaurante y comimos el menú del mediodía. Merece la pena. El comedor es pequeñín y muy acogedor. Además los dueños dan un trato excelente, en cada momento te miman de atenciones. No nos importaría pasar un par de días alojados en su casa rural.

Pirosvestes / juliol 2016 / Fuente: Tripadvisor

Un lugar encantador

Cal Gabriel, una casa encantadora, los dueños que decir, un trato excelente i cercano,, el restaurante genial, cocina de proximidad i de calidad, la casa tiene pequeños detalles por todas partes, que la hecen acogedora, repetiremos seguro, gracias Toni i Mario.

Marc O. / maig 2016 / Fuente: Cal Gabriel (ver parte inferior de la página)

Moltes Gràcies Mario i Toni per fer-nos passar aquests bons moments, ja hem vingut dues vegades i segur que hi hauran moltes més, un 10 en tot!

Don and Marg / maig 2016 / Fuente: Correo electrónico

Thanks so very much for a wonderful experience. Love you both. Come visit us in Canada.

Tambo / marzo 2016 / Fuente: Tripadvisor

“Volveremos seguro”

Fuimos este pasado lunes expresamente a pasar el dia a tuixent y a comer a este restaurante , el año anterior tuvimos la ocasion de estar por aquella zona y quedamos sorprendidos de el restaurante , decidimos repetir y en cuanto podamos volveremos,
Ambiente inmejorable y muy acogedor , atencion perfecta , servicio excelente muy agradable, muy cercano y muy atento a cualquier duda , comimos de primeros las patatas enmascaradas y las lentejas de segundo pollo al horno y ternera , no se cual de ellos era mejor …. nos parecio muy economico para lo bien que comimos.
Felicitarlos y el año que viene volveremos.

Jaume / marzo 2016 / Fuente: Correo electrónico

Bon dia Mario i Toni,
us escric simplement per donar-vos les gràcies per la càlida acollida que, cada cop que venim a casa vostra, ens dispenseu i que fa que, realment, més que clients en arribem a sentir com amics….
No canvieu!
Una abraçada i espero poder tornar-vos a veure ben aviat!

Anna / març 2016 / Font: Facebook

Apart d’estar en un entorn preciós, en Toni i en Mario ens van fer sentir com a casa nostra. Dos grans persones i dos grans hostelers.

Jordi / febrer 2016 / Font: Facebook

Més que recomenable. Lloc preciós, tranquilitat, amabilitat… Excelència
Per mi quan hi vaig estic com a casa.
Aneu-hi de veritat

Armand / febrero 2016 / Fuente: Facebook

Un lugar especial. Una gente especial.

Rocío / febrero 2016 / Fuente: Facebook

A los que os gusta la desconexion total os recomiendo uno de los sitios mas tranquilos y bonitos, ideal para el fin de semana. Visita obligatoria a Cal Gabriel.

Jaume / octubre 2015 / Fuente: Tripadvisor

“Comida excelente”

Visita de sabado para comer. Menu muy bueno con productos de calidad. El único pero es que el menu es de 15 € y muchos platos tienen suplemento, al final pagas 20 euros de menu… Que esta perfecto!! Si fuera mi restaurante, lo pondria directamente a 20 €. Todo muy cuidado.

Nuria / septiembre 2015 / Fuente: Tripadvisor

“Quiero volver para disfrutar del alojamiento rural”

Después de llegar a Tuixén buscando dónde comer, casi de casualidad, he descubierto un pueblo y una zona que desconocía y que merece pasar unos días. La comida en Cal Gabriel era lo que buscaba: cocina casera y tradicional, con productos de proximidad, una atención fantástica y una muy buena relación calidad-precio. Los dueños son amabilísimos y atentos. Se nota que es un proyecto hecho con ganas e ilusión. Quiero volver pero esta vez para alojarme y disfrutar de la zona. Totalmente recomendable.

Eulàlia/ septiembre 2015 / Fuente: Tripadvisor

“Relax, naturaleza y gastronomia”

Casa rural en el pueblo, cuidan todos los detalles. la comida excelente, con productos de proximidad y elaboracion esmerada. Trato familiar.

Jaume / agosto 2015 / Fuente: Tripadvisor

“Un acierto si vas a Tuixent”

Pequeño restaurante, ambiente agradable y tranquilo, excelente servicio, muy cuidado con lavabos impecables, menú a 15€ más vino y cafés con 8 o 9 opciones para escoger (3 vegetarianas), cocina sana y bien presentada, buena materia prima, raciones suficientes sin ser generosas y buena relación calidad precio.

Mireia / julio 2015 / Fuente: Tripadvisor

“Una comida fantástica”

Nos alojamos cerca y fuimos a parar a Tuixent. Mira por donde encontramos este estupendo restaurante, nombre del cual es en honor al gato de la casa.
Comida tradicional de montaña muy bien elaborada. La atención es muy cercana y el ambiente rústico pero con clase.

David / julio 2015 / Fuente: Tripadvisor

“Experiencia gastronómica fantástica y muy entrañable!!”

Aprovechando que estamos por esta zona durante unos dias, fuimos a cenar a este restaurante, que hacia muy buena pinta, tanto po los comentarios de Tripadvisor como por la carta que vimos anunciada en el exterior del local.
Llegamos, nos atiende Toni (si no me equivoco el cocinero se llama Mario) con mucha profesionalidad y muy cercano y asesorandonos muy bien. Nos explica los detalles y origen de cada plato, nos recomienda un vino del Pla de Bages muy rico.
El menú está a 15 euros y tiene una relacion calidad/precio/encanto IMPRESIONANTE!
Yo probé las patatas emascaradas y el bacalao y mi pareja la ensalada de cabra y las patatas también. Riquísimo todo!!
El local es precioso, con buenas vistas y muchos detalles. El baño, que está bajando las escaleras, muy cuco.
Tanto Toni como Mario estuvieron en todo momento muy atentos y comprensivos ya que nuestro hijo de 4 meses estuvo llorando en algunos momentos.
Los postres, de productos de calidad y proximidad como todo lo que se ofrece en cal Gabriel, vinieron también con una interessante explicación (el mel i mató de la vall) y con una sobremesa en la cual nos explicaron la historia de la zona, sitios que visitar etc.
Volveremos seguro, para volver a disfrutar gastronómicamente y pasar un buen rato con tan buena compañia.

Jesús / junio 2015 / Fuente: Opinions (parte inferior página)

Muchas gracias por el fin de semana que hemos pasado en Tuixent. Estamos muy contentos sobretodo del trato humano que hemos recibido, y de la estancia que ha sido fabulosa.
Hasta pronto Toni y Mario.

Joan / mayo 2015 / Fuente: Tripadvisor

UNA COMIDA EN UN TIPICO RESTAURANTE RURAL

Fuimos a comer el psado viernes dia 22 de mayo, Tomamos el menu de la casa, con una relación calidad precio excelente, la materia prima fue de primra categoria en cuanto a calidad y presentación, El servicio ha sido excelente y el ambienta muy agradable. Muy recomendable

Carlos, Olga y Diego / abril 2015 / Fuente: Tripadvisor

Un pueblo encantador, un entorno incomparable y una acogedora casa rural donde se conjugan el buen hacer de Mario y Toni en todos los aspectos para una estancia donde cargar pilas y desconectar, con su hera donde descansar, al frescor de una buena cerveza artesana, de una de la multiples y espectaculares rutas que se pueden hacer. Chicos, pensamos volver… Carlos, Olga y Diego.

Jana, Dani i familia / marzo 2015 / Fuente: contacta Cal Gabriel (parte inferior de la página)

Una casa genial! Un tracte excel.lent, proper i en una casa amb molt d’encant! Molt recomanable!

Dominique et Diddier / marzo 2015 / Fuente: correo electrónico

First thanks very much for your friendly catalonya reception. It was a great time with our every day exchange. (…)

Thank you again for your welcome.

Recomendación revista interna / marzo 2015 / Fuente: archivo

Una conocida y prestigiosa escuela de negocios elabora una revista interna con información propia y, como novedad en este número de marzo, ha iniciado una sección con recomendaciones donde tenemos el lujo de aparecer publicados. Por cuestiones de privacidad no podemos publicar el nombre de la revista, pero sí que nos han dado permiso a publicar el escrito. Aquí os dejamos el enlace.

Pere / febrer 2015 / Fuente: Tripadvisor

Vinimos a pasar unos dias a Tuixent y una de las opciones era Cal Gabriel, alli nos fuimos a comer, el lugar es muy acogedor con pocas mesas y una buena vista.La carta corta pero mas que sufuciente, una ensalada a modo de entrante, unas fabulosas judias estofadas con oreja y chorizo, espectaculares,y de segundo una estupenda ternera guisada,a dados, pequeños pero limpios de cualquier trozo de nervio o grasa, como limpiados uno a uno, dos postres tipicos de la zona, “mel i mato” al estilo de Tuixent i un iogurt, con frutas del bosque y cafes ecologico. El servicio,perfecto, Es un lugar totalmente muy recomendable. La relacion calidad-precio es mas que correcto, unos 20,00 € por persona, atendiendo a la calidad del servicio y comida, muy bien. Aunque nos queda un poco lejos, volveremos, es un pueblo muy agradable.

Veganosfera / gener 2015 / Fuente: Facebook Veganosfera

Cal Gabriel és un un restaurant i casa rural del bonic poble de Tuixent (Alt Urgell) on encara que no us ho creieu hi trobareu un menú amb opcions veganes exquisides o sinó adapten els plats al vostre gust.

Ferran / gener 2015 / Fuente: Tripadvisor

“De lo mejor en la zona”

Sitio muy recomendable si estas por la zona. Cuidan los detalles, las opciones vegetarianas, el consumo natural y de proximidad. Su menú de 15€ está muy bien

Ruth / desembre 2014 / Fuente: Facebook oficial de “Tot és possible (RAC1)”

Bona tarda! Sobre la informació d’allotjament a Tuixent, us puc recomanar també per a dormir Cal Gabriel, no només es menja de meravella sinó que també tenen allotjaments rurals ( habitacions i apartaments) precisos on s’està molt i molt agust. Nosaltres anem cada any i els seus propietaris en Mario i el Toni son uns anfitrions genials! 😉

Sonietak / desembre 2014 / Fuente: Tripadvisor

No pasar por alto

Lugar imprescindible si se está por la zona. El menú de domingo por 15€ está muy bien, por la variedad y la calidad de los platos. Cantidades suficientes. Cocina catalana de toda la vida pero con un punto innovador muy acertado. Y el trato recibido fue inmejorable.

Eulàlia / desembre 2014 / Fuente: Tripadvisor

Para repetir

El entorno precioso, en verano fresco y en invierno cerca de las pistas de esquí nordico. La casa y las habitaciones agradables y cuidado hasta el más mínimo detalle, la comida exquisita. Toni y Mario hacen que te sientas como en casa. Ibamos con un bebe de un añoy no tuvimos ningún problema, al contrario, nos dieron todas las facilidades y atenciones. Hemos ganado unos amigos. Repetiremos.

Oscar / octubre 2014 / Fuente: Tripadvisor

Insuperable

Fuimos a hacer “els Pedals del Pedraforca” y pasamos una noche, cena y desayuno. Insuperable en el trato y la comida. Volvimos el último día para comer. Todo muy bien.

Bego / septiembre 2014 / Fuente: Artículo en la Revista “Descobrir – Experiències” número 1 tardor-hivern (página 95)

(…) En mitja horeta som a Tuixent, on el Mario i el Toni ens obren Cal Gabriel i ens preparen un àpat d’altura. Malgrat el cansament, la Montse no para de fer broma i d’explicar anècdotes, encomanant somriures mal dissimulats al comensal de la taula més propera, i francs i oberts, als amos del local. (…)

Familia Araño / agosto 2014 / Fuente: Diari ruta Pedals del Pedraforca (enviado por correo electrónico)

Tuixent ens ha rebut amb els braços oberts. Un poble amb molta història sobre dones valentes i emprenedores que feien ruta a peu per acostar els remeis naturals arreu del territòri català a principis de segle. Però han sigut el Mario i el Toni els que ens han acollit com si estiguessim a casa nostra a Cal Gabriel. Una casa rural on cada detall hi conta i on un parell d’aventurers de Barcelona i Sant Cugat han gastat tota l’energia perfer-se un lloc en un entorn rural, cosa que no sempre és fàcil. (…) Abans de sopar hem fet petar la xerrada amb en Toni i en Mario mentre en Lluc i la Berta feien una partida de dominó. (…)  Bon sopar i bon ambient! L’endemà a les 9.00 ja erem asseguts a taula on ens han ofert un dels millors esmozars que recordo amb tres fases; embotits, formatges i mantega amb melmelada… Amb els nostres companys de ruta hem coincidit, sencillament…. DELICIÓS!

Lalis / agosto 2014 / Fuente: Opiniones Cal Gabriel (parte inferior de esta página)

Van ser 4 dies fantàstics, el tracte excel.lent, sincer, delicat, cuidant tots els detalls. La cuina de qualitat i l’elaboració molt acurada. Ah Toni, vam marxar sense saber com carai estaven cuinats aquells ous que ens vas oferir de sorpresa un vespre… Quina delícia!! Moltes gràcies als dos.
Fins aviat.

Núria G. / agost 2014 / Fuente: Google places

Es un establiment on et mimen sense demanar-ho

Gassyl / julio 2014 / Fuente: Tripadvisor

Les plats sont très bons. C est un restaurant de montagne
Le propriétaire et le cuisinier sont très attentionnés et nous demandent a la fin de chaque plat si cela nous a convenu
Un seul petit défaut le pain n était pas très frais mais le reste était excellent

Rut / junio 2014 / Fuente: Tripadvisor

Estuvimos comiendo un domingo a mediodía. El chico que nos atendió, creo que es el propietario, es muy atento. Constantemente asegurándose que todo estaba a nuestro gusto. Parecía preocuparse sinceramente por cualquier petición que tuviéramos. Utilizan productos de la zona y algunos ecológicos. El menú del domingo nos costó 15€ aunque había productos con coste extra. Al final de la comida el cocinero salió a preguntarnos si todo nos había gustado. El ambiente en general es muy agradable.

Joan Molar / mayo 2014 / Fuente: Joan Molar

(…) Podeu dinar i dormir a molts llocs, en aquesta fantàstica vall. Nosaltres ho hem fet a Cal Gabriel. És una preciosa casa rural amb quatre habitacions. El restaurant es diu “El rebost del Pirineu”. Cuina d’autor. Tracte familiar. Un goig pels sentits. Com a casa, però aquí menjareu millor. (…)

Pedales del Mundo y Pedals del Pedraforca / mayo 2014 / Fuente: Cal Gabriel

Los alojamientos de nuestra red de rutas es uno de los grandes valores añadidos de Pedales del Mundo. Trato exquisito, gastronomía única, descanso perfecto son algunas de las cosas que marcan la diferencia, y como ejemplo Cal Gabriel en la Pedals del Pedraforca, la ruta que os hará descubrir esta montaña mágica como jamás la hayas visto.

Comantarios en la publicación:
Luis M.: Que buenos recuerdos!!!!
Cristina A.:Per repetir! Cuina deliciosa i uns anfitrions encantadors…tornarem!
Jordi E.: Totalment recomenable. Lloc idílic. Anfitrions que es desdiuen per que un no li falti de res. Menjar increible. Per anar-hi a qualsevol época de l’any.
Albert V.: Donc fe! un gran tracte i un bon menjar!!

 

Montse y amigas / mayo 2014 / Fuente: Cal Gabriel (parte inferior de esta página)

Delicioso lugar y encantadores anfitriones. Calidez, calma, buena comida, mejores risas… El detalle llevado al extremo. Sentirte como en casa, acogido por gente empática y por un entorne envolvente.

Toni y Mario, muchas gracias. Volveremos. Nos cruzamos por los pasillos interminables del trabajo y susurramos: “vamos a can Gabriel”. Hacemos hipóteis: ¿en otoño o en primavera?…
Lo haceis muy bien. Que tengais muchísima suerte.
Por mi parte, nos vemos en verano. GRACIAS

Àngels / mayo 2014 / Fuente: formulario de contacto.

Va ser molt emocionant saber que tornava a veure-us, i va ser genial tornar a estar amb vosaltres. Ara veig la pàgina de recomenacions i deu n’hi dó quanta gent s’ha animat a escriure coses boniques (i cap mentida) sobre la vostre manera de ser i de tractar a la gent. Podeu estar mooolt contents.

Gregori M. / abril 2014 / Fuente: correo electrónico.

(…) tenim un record molt entranyable de la nostra estada a Cal Gabriel.

Virginia / marzo 2014 / Fuente: Facebook.

★★★★★ Los dueños de la casa son gente espectacular. Son muy atentos. La comida esta riquisima. Lo cierto es que merece mucho la pena ir. Las vistas son geniales y para desconectar unos días es el lugar ideal

Elisabet, Miquel, Francesc i Isaac / febrero 2014 / Fuente: Tripadvisor

Un buen fin de semana. Nos sentimos muy bien en Cal Gabriel; Toni y Mario hacen todo lo posible para que te sientas cómodo. Las habitaciones muy agradables y la comida muy buena y hay que mencionar que el desayuno fue fabuloso con embutidos, quesos, mantequilla y mermeladas de la zona, fantástico!
Un trato cercano y amable acaba de completar una estancia muy agradable. La estación de esquí nórdico de Tuixent la Vansa está muy bien y con un paisaje precioso.

Alicia V. / febrero 2014 / Fuente: Tripadvisor

“Un lugar donde perderse una y otra vez”

Para empezar el año pensamos ir unos días a la zona de Tuixen, que hasta entonces no conocíamos. Por casualidad fuimos a dar con este alojamiento-restaurante a través de internet. La sorpresa fue impresionante. Esperábamos un lugar acogedor, pero fue mucho más que eso. La hospitalidad y profesionalidad de Toni y Mario no se suele encontrar. Toni un mago de la gastronomia que nos deleitaba cada noche para cenar. Los desayunos con los productos locales… eran abundantes y de una calidad espectacular. Mario nos informaba de los detalles de los artesanos que los elaboraban y que luego visitamos in situ por si nos apetecía comprar. Después de la cena una amena charla nos alargaba la velada…muy gratamente. Gracias por todas las atenciones…Un Saludo para Mario y Toni

Marta C. / enero 2014 / Fuente: Facebook

Un cap de setmana fantàstic a Cal Gabriel. El Mario i el Toni són encantadors, el lloc preciós, el silenci envejable, el menjar…no tinc paraules. Un gran cap de setmana en molt bona companyia. I a sobre, primera experiència amb les raquetes de neu. Que més es pot demanar?

Jordi i Anna / enero 2014 / Fuente: Cal Gabriel (parte inferior de esta página)

Hola parella. Som el Jordi i l’Anna. Moltíssimes gràcies per aquests dies de relax i bona gastronomia. Ens heu fet sentir com a casa. Esperem tornar aviat, venir a buscar les herbetes de la Núria i fer-vos una visita. Bon any!

Inma y Vir / diciembre 2013 / Fuente: Cal Gabriel (parte inferior de esta página)

Hola Mario y Toni,
Os queremos decir que este puente en vuestra casa lo hemos pasado fenomenal. Hemos estado muy a gusto y hemos comido estupendamente. Sois geniales, y hacéis que la gente se sienta como en casa. Siempre que podamos vamos a volver.
Muchas gracias por todo, no cambiéis nunca y esperamos que os siga yendo muy bien.
Muchos besos desde mañigolandia.

Eli /novembre 2013 / Fuente: Tripadvisor

Un fin de semana inolvidable. Las personas que llevan Cal Gabriel son entrañables, nos hicieron sentir como en casa. La comida exquisita!!! El pueblo también nos encantó. Fue dura la vuelta a casa. Un gran hallazgo. Seguro repetiremos.

Israel F. /novembre 2013 / Fuente: Tripadvisor

Sólo puedo opinar de la comida. Veníamos de hacer una excursión en las pistas de esquí y paramos casualmente en este restaurante para reponer fuerzas. Impresionante! Espectacular! El menú que tomamos fue buenísimo. Estuvimos hablando con Gabriel y se nota que todo lo hace con pasión y amor. Tenemos ganas de volver pero no sólo a comer. Quedarse el fin de semana en esta casa tiene que ser maravilloso.

Relación calidad-precio: 5/5

Servicio: 5/5

Raquel e Israel /novembre 2013 / Fuente: Facebook

Mi marido se quería quedar en el pueblo, es un remanso de paz. … muy recomendable para ir!!!!

El lugar, acogedor, íntimo, Mario y Toni que son dos soles. Buena comida y es como si estuvieras en casa. Los alrededores preciosos. Hay que venir! !!!!

Cris i Sira /octubre 2013 / Fuente: Blog Que nos quiten lo bailao

Paramos en el restaurante de Cal Gabriel, donde damos cuenta de dos menús de cuina casolana revitalizante y donde además de ser muy amables nos echan una mano con un temilla técnico/logístico.

Sira y yo estamos más que de acuerdo en que esta parada fue vital para poder acabar la ruta, salimos de allí renovadas y dispuestas a afrontar los cerca de 800 metros de subida que teníamos por delante.

En el Facebook de Cal Gabriel: Moltes gràcies per la bona teca i el tracte familiar!!

Lluís Garcia /setembre 2013 / Fuente: Calgabriel.es (parte inferior de la página Habitaciones)

Varem passar les festes de Tuixent a Cal Gabriel i podem dir-vos que tant el tracte com el servei ofert es de primera línia. Molt bo el menjar i les habitacions.

Jaume Milà /setembre 2013 / Fuente: Facebook

Gràcies per fer-nos sentir com a casa! Tornarem….

Roberto y Karen /setembre 2013 / Fuente: Cal Gabriel (part inferior d’aquesta pàgina)

Hola, com a tot?
Aquest passat agost vem anar a dinar a Cal Grabiel la meva dona i jo amb la nostra filla petitona.
Voliem compartir amb vosaltres que vem sortir molt contents tant pel restaurant, amb una decoració sencilla però amb molt bon gust pels petits detalls, una carta de productes molt naturals i ben elaborats, i una atenció per part del personal del restaurant, que ens va sorprendre positivament.
Ho recomanem a tot hom, i no oblidaré dir que a un preu molt raonable, i si mirem qualitat/preu, la qualitat molt molt per sobre.

Josep Tugues /setembre 2013 / Fuente: Email

(…) agraïr-vos les atencions rebudes i dir-vos que ho teniu tot impecable i al màxim nivell.

Karen, Rober i Laia /agost 2013 / Fuente: Cal Gabriel (part inferior d’aquesta pàgina)

Precios i entranyable. Hem dinat molt bé. L’atenció cuidada i agraida. Seguiu així!!!

Eva i Pedro /agost 2013 / Fuente: Cal Gabriel (part inferior d’aquesta pàgina)

Hola Toni y Mario, pues nada queremos, deciros lo bien q hemos estado, ha sido un fin d semana innolvidable q hemos compartido con vosotros. Sois increibles, no cambiesis nunca. No tardaremos en volver!!!…….ah…por cierto…..como ya sabeis, hoy he empezado a trabajar…. me he acordado mucho de las trementinaires…..y no ha sido tan duro….jejejeje….UN BESAZO ENOOOOORME Y GRACIAS POR TODO….MUUUUUUUUAAAAAKK

Miquel i Jordi /juliol 2013 / Fuente: Facebook

Per cert Mario i Toni…tan en Miquel com el Jordi ( que no tenen face) van quedar encantats amb el tracte rebut i el bon art culinari!! I el moment relax de l’era….això els va encantar!! 😉

Jordi, Carles i Luis /juliol 2013 / Fuente: Saniller

Encantador, tranquil, idílic. Quan la sencillesa i fredor d’una casa de pagés es converteix en calidesa i excel·lència. Un lloc on anar a buscar Pau. On el món es para de cop i l’únic del que t’has de preocupar es de deixar-te cuidar. En Toni i el Mario se’n encarreguen de tot. Et fan sentir millor que a casa.
En Toni és un mestre a la cuina i la mateixa pasió i amabilitat que posa a vida la posa a cada plat que fa. Cuina de casa, de tota la vida. Amb productes de la terra realment exquisits.
En Mario es preocupa de que no et manqui de res. Ni a l’allotjament, ni al restaurant, ni a la bicicleta…
L’únic problema greu que hi posaria seria que… hem de seguir pedalant!!! M’hi quedaria una setmana, bé, en breu anirem amb la famili a veure’ls.
Un esmorzar a base d’embotits i mermelades de la terra que no vam tenir nassos d’acabar-nos, i el Mario que li sabia greu que ens quedèssim amb gana. “Que no Mario de veritat, que no podem més”

I si no aguessim tingut prou atencions, l’últim detall, que mai a cap altra ruta a ningú se li havia ocurregut. Surt en Toni de la cuina corrents i ens diu, “ui que em descuidava això, us anira bé pel dia d’avui”

 

Una bossa per cadascú de fruits secs. Sort en vaig tenir jo d’aquesta bosseta.

“Les coses importants de la vida no son coses, son moments, emocions, petits detalls, records, lliçons…”


Gràcies Toni i Mario, us desitjo molta sort, us la mereixeu.

Namasté

Luis Martín /juliol 2013 / Fuente: Facebook

Gracias a vosotros, es grato pedalear cuado después te encuentras un lugar acogedor, lleno de encanto y personas que te ofrecen un trato inmejorable. …….si pedals del Pedraforca es una experiencia inolvidable es por personas como vosotros.

Ruth P. /juliol 2013 / Fuente: Facebook

Mario i Toni, Cal Gabriel, amb el q em vas possar per esmorçar tinc reserves per tot l’estiu! :-D. Ufff quins formatges mare meva! Hauré d fer hores extres al gym! 😛

Carles /juliol 2013 / Fuente: Blog Aikekaic

Si feu els Pedals del Pedraforca no dubteu a fer una parada en aquest allotjament rural. Amb unes vistes des d’on s’insinua el Coll de Jovell en Toni i en Mario us oferiran un tracte que no us deixarà indiferents. Gràcies nois!

Ruth i Ury /juliol 2013 / Fuente: Cal Gabriel (part inferior d’aquesta pàgina)

Aquest cap de setmana hem estat a Cal Gabriel, jo volia fer la caminada de Gósol, i vem buscar un allotjament a Tuixent, i la sort ens va somriure ,quan un ordinador d’un altre establiment estava parat , i el de Cal Gabriel ,en Mario, el va voler engegar per nosaltres i mirar si tenien lloc o no.

Increïble tot, i tot es tot, tracte exquisit, en Mario i en Toni son genials, menjar increïblement bo, ens van preguntar si alguna cosa no ens agradava , a mi em van fer un pícnic per la caminada, crec que es van confondre per que el pícnic era per esmorzar i em van posar menjar per un dinar, amb embotits, pa, un ou, una poma, un trina, i fruits secs per tenir forces!!!

I per la seva part, la meva xicota, es va quedar a esmorzar, y també es van confondre , per que per esmorzar li van posar dos dinars, pa embotits, formatges, melmelades… només una cosa.. va esmorzar a les 10, i no va sopar a casa…

La casa es una meravella, amb vistes increïbles, i un racó per llegir d’on no haguéssim sortit, amb musica ambiental, llum càlida… de veritat xulíssima!

L’habitació preciosa, cuca, neta, la dutxa d’aigua calenta i a xorro! De veritat, un lloc deliciós, per estar mes d’un dia, ens va costar molt marxar, molt, i tornarem, i no només un dia!

Si aneu a Tuixent, aneu a Cal Gabriel, de veritat que us quedarà la sensació d’haver gaudit molt dels dies que hi passeu!

Gracies nois, quan les coses es fan amb gust i ganes, i fas el que t’apassiona, el resultat es que les coses surtin bé!

Ens veiem aviat!

Ruth i Ury

Josep /junio 2013 / Fuente: www.calgabriel.es

Hola Toni I Mario:
No arriveu a saber lo be que ens vau fer sentir a mi I als 4 amics ciclistes ben bojos que vam arrivar a casa vostra en un estat lamentable per lo dur de la ruta en btt I pel clima plujos I d’hivern. Totes les penuries van estar de sobre compensades per la vostra amabilitat I la vostra cuina (quins plats mare meva).
Fins aviat
Josep I els altres 4 ciclistes mullats

Duntrippin /junio 2013 / Fuente: Tripadvisor

“A jewel in the pyrenees”

We just spent a weekend in this delightful guesthouse, where the friendly, highly attentive and ever-smiling owners can’t do enough for you. The rooms are compact but comfortable, with good central heating (often a necessity in the mountains). The standard deal is demi-pension for 100 euros per couple. Breakfast is based on a selection of locally-sourced, non-industrial charcuterie (including some I’d never heard of), prize-winning cheeses and preserves form the ecological producer in the next village up the valley. Your evening meal cooked with great care and love by Toni is equally delicious using credible local suppliers. Mario, the co-proprietor in this 9-month old venture, seems to spend most of his time running up and down stairs at the service of his clients. Highly recommended for a weekend’s walking/cycling/Nordic skiing.

Txell Sánchez /junio 2013 / Fuente: Facebook (perfil privado)

Gràcies a vosaltres pel tracte tant acollidor i per un cap de setmana genial. Ja tenim ganes de tornar-hi.
Una abraçada per tots dos també.

Líria  / mayo 2013 / Fuente: Google places

Calidad Excelente

Instalaciones Excelente

Servicio Excelente

Ricardo  / mayo 2013 / Fuente: Google places

Calidad Excelente Instalaciones Excelente Servicio Excelente

Donen el que prometen, amb senzillesa, cordialitat, bon gust i saber fer.

Laura  / abril 2013 / Fuente: www.facebook.com

Mario y Toni muchas gracias por todo!!! Nos veremos pronto!!! como dice una gran amiga allí puedo encontrar muchos vasitos de calma 😉 y también dos personas maravillosas!

Jordi  / marzo 2013 / Fuente: www.calgabriel.es(ver en comentarios, parte inferior)

Va ser altament gratificant arribar al poble de Tuixent i trobar Cal Gabriel. Acollidor i com a casa. Restaurant amb la tipica cuina catalana de les mans del Toni on es nota les hores dedicades a crear uns plats bonisims, de pagès i de tota la vida. I el Mario servint i atenent perquè no falti res, igual que un cap de sala però en un entorn rural. Tornarem a repetir quan pugem per aquí dalt. Felicitats per tirar endavant projectes d’aquest tipus!! Una abraçada

Vanessa  / febrero 2013 / Fuente: www.calgabriel.es (ver en comentarios, parte inferior)

Hola family!!!!!!!!!!!!!! sólo puedo decir:

C álido
A mistad
L oable

G ratificante
A mabilidad
B rillante
R espiro
I mpecable
E mbriagador
L eal a su entorno

me encanta!

Mil besitos! nos vemos muy pronto de nuevo!!!

David  / febrero 2013 / Fuente: www.calgabriel.es (ver en comentarios, parte inferior)

Hola Toni i Mario. Som la familia que vàrem estrenar el primer cap de setmana d´apertura amb la Claudia i la Julia. ens agradaria tornar a gaudir de la vostre atencio (…) tenim moltes ganes de repetir!!!! una forta abraçada. DAVID MERCE CLAUDIA I JULIA (la julia te ganes d´entrar a la cuina un altre cop)

Angels Tudanda / enero 2013 / Fuente: www.calgabriel.es (comentarios parte inferior)

Excelente. Muy recomendable.
Mi agradecimiento a Toni y Mario por la acogida, cordialidad, cariño y el servicio que recibimos en las dos noches que pasamos allí.
Felicidades a Toni por esa cocina tan elaborada, y a Mario por su dedicacion y control de que ‘no falte de nada’.
Dos profesionales que convirtieron esa convivencia en una relacion casi de amistad.
Enhorabuena y hasta la próxima.
Angels, Oscar y Jone.

Merce Canto i Antoni Folch /noviembre 2012 / Fuente: www.calgabriel.es (comentario en la parte inferior de la página)

Hola Toni i Mario. Som la parella que vàrem pasar una nit el 31 de octubre, som els que vivim a Llavaneres. Ens ha quedat un boníssim record de tot, però sobretot del tracte pues sembla que ens coneixem de sempre. Esperem tornar i disfrutar de la vostra cuina i companyia.
Salutacions.

Javier Cano /diciembre 2012 / Fuente: Google places

Calidad Muy bueno Instalaciones Muy bueno Servicio Excelente

Buen precio y mejor servicio. Un pueblo muy pintoresco que vale la pena visitar si pasas cerca.

Santi GS /octubre 2012 / Fuente: Google places

Calidad Excelente Instalaciones Excelente Servicio Excelente

Un pueblo precioso y una casa rural altamente recomendable. Nos sentimos como en casa en todo momento. A destacar el desayuno con embutidos de la zona y la cena casera. Volveremos seguro!

25 Responses to Opinions/es

  1. Vanessa says:

    Hola family!!!!!!!!!!!!!! solo puedo decir:

    C álido
    A mistad
    L oable

    G ratificante
    A mabilidad
    B rillante
    R espiro
    I mpecable
    E mbriagador
    L eal a su entorno

    me encanta!

    Mil besitos! nos vemos muy pronto de nuevo!!!

  2. JORDI says:

    Va ser altament gratificant arribar al poble de Tuixent i trobar Cal Gabriel. Acollidor i com a casa. Restaurant amb la tipica cuina catalana de les mans del Toni on es nota les hores dedicades a crear uns plats bonisims, de pagès i de tota la vida. I el Mario servint i atenent perquè no falti res, igual que un cap de sala però en un entorn rural. Tornarem a repetir quan pugem per aquí dalt. Felicitats per tirar endavant projectes d’aquest tipus!! Una abraçada

    • Cal Gabriel says:

      Hola Jordi!! Moltíssimes gràcies en primer lloc per la visita i per haver-nos triat. En segon lloc, pel comentari a la web, sempre és gratificant llegir que el que fem amb tant de carinyu arribi als nostres clients. En tercer lloc per voler repetir de nou a casa nostra, serà un plaer cuidar-vos per a que no falti de res!!
      Una forta abraçada,

      Toni i Mario
      http://www.calgabriel.es
      T. 973.370.142

  3. Ury says:

    Aquest cap de setmana hem estat a Cal Gabriel, jo volia fer la caminada de Gósol, i vem buscar un allotjament a Tuixent, i la sort ens va somriure ,quan un ordinador d’un altre establiment estava parat , i el de Cal Gabriel ,en Mario, el va voler engegar per nosaltres i mirar si tenien lloc o no.

    Increïble tot, i tot es tot, tracte exquisit, en Mario i en Toni son genials, menjar increïblement bo, ens van preguntar si alguna cosa no ens agradava , a mi em van fer un pícnic per la caminada, crec que es van confondre per que el pícnic era per esmorzar i em van posar menjar per un dinar, amb embotits, pa, un ou, una poma, un trina, i fruits secs per tenir forces!!!

    I per la seva part, la meva xicota, es va quedar a esmorzar, y també es van confondre , per que per esmorzar li van posar dos dinars, pa embotits, formatges, melmelades… només una cosa.. va esmorzar a les 10, i no va sopar a casa…

    La casa es una meravella, amb vistes increïbles, i un racó per llegir d’on no haguéssim sortit, amb musica ambiental, llum càlida… de veritat xulíssima!

    L’habitació preciosa, cuca, neta, la dutxa d’aigua calenta i a xorro! De veritat, un lloc deliciós, per estar mes d’un dia, ens va costar molt marxar, molt, i tornarem, i no només un dia!

    Si aneu a Tuixent, aneu a Cal Gabriel, de veritat que us quedarà la sensació d’haver gaudit molt dels dies que hi passeu!

    Gracies nois, quan les coses es fan amb gust i ganes, i fas el que t’apassiona, el resultat es que les coses surtin bé!

    Ens veiem aviat!

    Ruth i Ury

  4. Karen,Rober i Laia says:

    Precios i entranyable. Hem dinat molt bé. L’atenció cui
    dada i agraida. Seguiu així!!!

  5. eva y pedro says:

    hola Toni y Mario, pues nada queremos, deciros lo bien q hemos estado, ha sido un fin d semana innolvidable q hemos compartido con vosotros. Sois increibles, no cambiesis nunca. No tardaremos en volver!!!…….ah…por cierto…..como ya sabeis, hoy he empezado a trabajar…. me he acordado mucho de las trementinaires…..y no ha sido tan duro….jejejeje….UN BESAZO ENOOOOORME Y GRACIAS POR TODO….MUUUUUUUUAAAAAKK

    • Cal Gabriel says:

      Jajaja, nos alegramos de que la vuelta al trabajo haya sido más llevadera 😉
      A nosotros también nos ha gustado teneros en Cal Gabriel y haber compartido el fin de semana con vosotros. Cuando queráis volver, nosotros encantados de teneros de vuelta, ofreceros lo mejor que tengamos y preparar una crema de calabaza “ración infantil”.
      Muchos besos también para vosotros!!


      Toni i Mario
      http://www.calgabriel.es
      T. 973.370.142

  6. Roberto y Karen says:

    Hola, com a tot?
    aquest passat agost vem anar a dinar a Cal Grabiel la meva dona i jo amb la nostra filla petitona.
    Voliem compartir amb vosaltres que vem sortir molt contents tant pel restaurant, amb una decoració sencilla però amb molt bon gust pels petits detalls, una carta de productes molt naturals i ben elaborats, i una atenció per part del personal del restaurant, que ens va sorprendre positivament.
    Ho recomanem a tot hom, i no oblidaré dir que a un preu molt raonable, i si mirem qualitat/preu, la qualitat molt molt per sobre.

    • Cal Gabriel says:

      Hola Roberto, hola Karen,
      En primer lloc us volem donar les gràcies per venir a Cal Gabriel i per pendre la molèstia a enviar-nos la vostra opinió. Ens agrada molt llegir comentaris dels nostres clients, i més encara quan son com el vostre, ja que ens ajuden a seguir endavant i a confirmar que el nostre projecte té raó de ser.
      Esperem veure-us de nou per casa nostra, serà tot un plaer.
      Una forta abraçada,


      Toni i Mario
      http://www.calgabriel.es
      T. 973.370.142

  7. Inma y Vir says:

    Hola Mario y Toni,
    Os queremos decir que este puente en vuestra casa lo hemos pasado fenomenal. Hemos estado muy a gusto y hemos comido estupendamente. Sois geniales, y hacéis que la gente se sienta como en casa. Siempre que podamos vamos a volver.
    Muchas gracias por todo, no cambiéis nunca y esperamos que os siga yendo muy bien.
    Muchos besos desde mañigolandia.

    • Cal Gabriel says:

      Hola Inma y Vir,
      Muchas gracias por habernos dado la oportunidad de alojaros en nuestra casa y haceros sentir como en la vuestra, una de nuestras intenciones cuando un cliente entra por la puerta.
      Para nosotros es un placer compartir los días con gente como vosotras, así que también os queremos dar las gracias por ello.
      Siempre que queráis tenéis nuestras puertas abiertas.
      Os mandamos muchos besos desde las nevadas montañas de Tuixent.


      Toni i Mario
      http://www.calgabriel.es
      T. 973.370.142

  8. Anna i Jordi says:

    Hola parella. Som el Jordi i l’Anna. Moltíssimes gràcies per aquests dies de relax i bona gastronomia. Ens heu fet sentir com a casa. Esperem tornar aviat, venir a buscar les herbetes de la Núria i fer-vos una visita. Bon any!

    • Cal Gabriel says:

      Hola Jordi i Anna,
      Moltes gràcies per les vostres paraules i per haver estat aquests dies a Cal Gabriel. Ens li.lusiona rebre comentaris com els vostres i saber que els nostres clients se senten com a casa, una de les nostres intencions des del primer moment que un client entra per la porta de la que durant uns dies serà casa seva. També ens encanta cuinar per vosaltres amb els millors productes locals, cuidar del vostre paladar també és una de les nostres prioritats.
      Sempre que vulgueu teniu les nostres portes obertes.
      Una forta abraçada i feliç 2014!


      Toni i Mario
      http://www.calgabriel.es
      T. 973.370.142

  9. montse y amigas says:

    Delicio

    so lugar y encantadores anfitriones. Calidez, calma, buena comida, mejores risas… El detalle llevado al extremo. Sentirte como en casa, acogido por gente empática y por un entorne envolvente.
    Toni y Mario, muchas gracias. Volveremos. Nos cruzamos por los pasillos interminables del trabajo y susurramos: “vamos a can Gabriel”. Hacemos hipóteis: ¿en otoño o en primavera?…
    Lo haceis muy bien. Que tengais muchísima suerte.
    Por mi parte, nos vemos en verano. GRACIAS

    • Cal Gabriel says:

      Hola Montse y amigas!! 😉
      Muchísimas gracias por el comentario y por hacernos sentir tan bien durante vuestra estancia con nosotros. Es un verdadero lujo tener a gente como vosotras, hace que nuestro trabajo y esfuerzo cobre sentido.
      Esperamos que en el trabajo estéis más tranquilas ahora que se acercan las vacaciones y carguéis las pilas para disfrutarlas como se merecen!
      Os mandamos un beso bien fuerte, con todo nuestro cariño y mejores deseos.
      Hasta pronto!!


      Toni y Mario
      http://www.calgabriel.es
      T. 973.370.142

  10. Eulàlia, Lali i família says:

    Van ser 4 dies fantàstics, el tracte excel.lent, sincer, delicat, cuidant tots els detalls. La cuina de qualitat i l’elaboració molt acurada. Ah Toni, vam marxar sense saber com carai estaven cuinats aquells ous que ens vas oferir de sorpresa un vespre… Quina delícia!! Moltes gràcies als dos.
    Fins aviat.

    • Cal Gabriel says:

      Hola Lalis!!
      Moltíssimes gràcies per les vostres paraules i pels 4 dies fantàstics que també ens vau fer passar a nosaltres. Ens feu molt fàcil fer el que més ens agrada, cuidar-vos, i fer-vos sentir que sou a casa. La vostra calidesa i el vostre somriure diari els recordarem sempre.
      Gràcies també a tots 5!!! Petons,


      Toni i Mario
      http://www.calgabriel.es
      T. 973.370.142

  11. JESUS GARCIA says:

    Muchas gracias por el fin de semana que hemos pasado en Tuixent. Estamos muy contentos sobretodo del trato humano que hemos recibido, y de la estancia que ha sido fabulosa.
    Hasta pronto Toni y Mario.

  12. Marc says:

    Moltes Gràcies Mario i Toni per fer-nos passar aquests bons moments, ja hem vingut dues vegades i segur que hi hauran moltes més, un 10 en tot!
    Marc Otero.

  13. JOAN TOMÀS I BILBENY says:

    Habitacions senzilles però netes i comfortables, menjar amb un toc personal i deliciós, esmorzars amb productes de la comarca (embotits, formatges i melmelades) i una atenció personalitzada molt agradable.
    Gràcies Toni i Mario per fer la nostra estada molt familiar i entranyable.
    Tenim ganes de repetir…tan de bo puguem !!

    Sílvia, Joan (el del Calendari), Marta i Joan.

  14. Anna Paradell says:

    Moltes gràcies Mario i Toni.

    Soms els de l’Empordà, el Gironés i Olot que hem pogut gaudir de Cal Gabriel aquest passat cap de setmana.
    Us poso un excelent en tot!!
    Tornarem segur !!!
    Fantàstic….

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *