Habitacions/es

(Versión en castellano)

HabitacionsA Cal Gabriel us oferim diferents formes d’allotjar-vos a la nostra casa: pots escollir habitació amb bany privat o el nostre apartament ideal per famílies i grups que volen crear el seu propi espai. Totes elles estan equipades amb calefacció i nòrdics per al vostre confort. Els nostres matalassos han estat renovats el novembre del 2018, i us oferim roba de llit i de bany, així com productes d’higiene personal. No us heu de preocupar de res més que no sigui descansar. 

Les nostres habitacions són dobles, amb la possibilitat d’adaptar-les per a tres persones. Digues quants sou i buscarem la forma de què la vostra estada sigui la més còmoda i agradable possible.

Aquestes són les nostres habitacions:

* Tossa pelada
* Fiter
* Roc del migdia
* Coll de mola

I el nostre apartament: Cadí i Cadinell.

Totes les reserves tenen inclòs l’esmorzar, per començar el dia agafant forces amb productes de la zona: embotits, formatges i melmelades artesanes. Un plaer començar així el dia i gaudint de les vistes des del nostre restaurant.

I si voleu completar el plaer gastronòmic, no deixeu de contractar el sopar de pensió al nostre restaurant: menú tancat que consta de primer i segon plat, postres, pa, aigua i vi negre de la casa, tot elaborat amb productes de qualitat i proximitat. Però si el que voleu és escollir plats, encarrega taula al nostre restaurant i gaudeix de la carta de plats tradicionals que tenim preparats per gaudir de l’experiència gastronòmica del Pirineu.

Demana’ns pressupost, estarem encantats de fer-te arribar la nostra millor proposta.


===

En Cal Gabriel ofrecemos diferentes formas de hospedarte en nuestra casa, puedes elegir la habitación con baño privado o nuestro apartamento ideal para familias y grupos para crear vuestro propio espacio. Todas ellas están equipadas con calefacción y nórdicos para vuestro confort. Los colchones han sido renovados en noviembre del 2018, y os ofrecemos las sábanas y toallas. No os tenéis de preocupar por nada más que no sea descansar.

Nuestras habitaciones son dobles, con la posibilidad de adaptarlas para tres personas. Dinos cuántos sois y buscaremos la forma de que vuestra estancia sea lo más cómoda y agradable posible.

Ésta es nuestra oferta en habitaciones:

* Tossa pelada
* Fiter
* Roc del migdia
* Coll de mola

Y nuestro apartamento Cadí i Cadinell.

Todas las reservas tienen incluido el desayuno, para empezar el día cogiendo fuerzas con productos de la zona: embutidos, quesos y mermeladas artesanas. Un placer comenzar así el día y disfrutando de las vistas desde nuestro restaurante.

Y si deseas completar el placer gastronómico, no dejes de contratar la cena de pensión en nuestro restaurante: menú cerrado que consta de primer y segundo plato, postre, pan, agua y vino tinto de la casa, todo elaborado con productos de calidad y proximidad. Pero si lo que deseas es escoger platos, encarga mesa en nuestro restaurante y disfruta de la carta de platos tradicionales que tenemos preparados para completar la experiencia gastronómica del Pirineu.

Pídenos presupuesto, estaremos encantados de hacerte llegar nuestra mejor propuesta.